Developers Opublikowano 4 Stycznia 2014 Opublikowano 4 Stycznia 2014 Witam! Posiadam HTC DESIRE S. Wgrałem sobie rom z MIUI i co za uwarzyłem pięknie szybko chodzi... Aktualizuję go na bieżąco ale nie widzę mojego rozwiązania.... Czyli dużo przesiaduję na FB-messenger.. Wszystko działa ale problem nie widzę użytkowników dostępnych na FB... Cały czas pisze łączy... Wyczytałem, że to wina portów po stronie FB... Bo MIUI zastosowało nowe porty... Ale tyle aktualizacji co dają aa to nawet nic nie daje... Problem jest tylko u mnie czy u każdego ? Troszkę mnie to denerwuję... Myślałem o przerobienie pliku localhost ale nie wiem czy to coś da ? Czy problem leży głębiej. Niech jakiś znawca się wypowie... Czy to poprawią czy trzeba przesiadać się na inny rom.
Lalo Opublikowano 4 Stycznia 2014 Opublikowano 4 Stycznia 2014 U wszystkich problem ustąpił po aktualizacjach facebooka i messengera jakis miesiac temu. Jaki rom wgrałeś?
Developers Opublikowano 4 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2014 4.2.2 JDQ39E v5 android JB MIUI 3.12.27
Lalo Opublikowano 4 Stycznia 2014 Opublikowano 4 Stycznia 2014 powinno działać zobacz czy masz najnowsze apki
Developers Opublikowano 4 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2014 Tak mam najnowsze... Nawet z market pobierałem i nic... Yy z XDA tak samo i nic to samo...
Lalo Opublikowano 4 Stycznia 2014 Opublikowano 4 Stycznia 2014 Może port jakiś kiepski. Wysłane z mojego MI 2A
Developers Opublikowano 4 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2014 Też mi się tak wydaje, że porty coś blokuje... Nie wiem co wymyślić-- 6 sty 2014, o 14:18 --Poradziłem sobie trzeba usunąć plik system/etc/ hosts.txt i po problemie
Rekomendowane odpowiedzi