mihail1 Opublikowano 4 Września 2016 Opublikowano 4 Września 2016 Witam. Od ponad miesiąca mam RN3pro 3/32 gb Telefon mi się podoba, jest szybki, świetna bateria, ale niestety jest dla mnie za duży. Zastanawiałem się nad przesiadka na mi4c 2 gb. Czy telefon ten jest równie responsywny jak rn3pro? Dodam, że nie gram w gry. RN3Pro
0 sloniacz Opublikowano 4 Września 2016 Opublikowano 4 Września 2016 Z wydajnością bez problemów ale baterią będziesz rozczarowany. No i ma zwykły dual sim a nie hybrydowy (karty microSD nie włożysz) Tapnięte z RN3Pro
0 mihail1 Opublikowano 4 Września 2016 Autor Opublikowano 4 Września 2016 Powiem tak, bateria byle by wytrzymała mi jeden cały dzień, na noc podłącze. No i jeśli chodzi o karty sd to nie używam nie potrzebuje, sa chmury w końcu Także kupuje mi4c Mój RN3 Pro 3/32 gb czarny mam na sprzedaż
Pytanie
mihail1
Witam.
Od ponad miesiąca mam RN3pro 3/32 gb
Telefon mi się podoba, jest szybki, świetna bateria, ale niestety jest dla mnie za duży. Zastanawiałem się nad przesiadka na mi4c 2 gb. Czy telefon ten jest równie responsywny jak rn3pro? Dodam, że nie gram w gry.
RN3Pro
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi