jakub123 Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Witam, mam prawdopodobnie dość duży problem. Próbowałem wgrać na ostatnio zakupiony rn3pro miui polska, ale jako że się absolutnie na tych sprawach nie znam coś skopałem i teraz przy włączeniu telefonu na środku wisi tylko logo mi.com. Zrobiłem pełen format przy użyciu team win recovery projekt, ale nic to nie dało. Nie wiem co mam robić i mam nadzieję że uda się coś uratować.
PeepingTom Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Wgraj global przez MiFlash. Na forum masz odpowiednie poradniki. Później nic więcej nie rób, jak się na tym nie znasz. Będziesz miał język polski i wszystko będzie Ci działać. Tapnięte z mojego Redmi Note 3 Pro
luki! Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Sprawdź w poradnikach jak rozwiązać problem. Znajdziesz tam odpowiedź.
luki! Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi