tobiasz22 Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Opublikowano 14 Sierpnia 2016 hej, uzywam obecnie OGYouTube, mogęogladac YT w tle ale niestety mam 2 problemy: -gdy wylaczę ekran telefonu to po okolo 5 minutach film/audiobook ktorego slucham wylacza się (odfinstalowalem greenify, nie mam zadnego ubijacza aplikacji dzialajcych w tle) -- co zrobic aby YT odtwarzal w tle filmy bez konca? -w filmach YT raz na jakis czas wlaczaja sie reklamy, ktore sa duzo glosniejsze od filmu; jak mogę ogladac YT bez reklam? mam AdAway ale nie pomaga
piootrek Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Stary temat, ale moze sie komus jeszcze przyda. https://og-youtube.com/
plmpcrue Opublikowano 27 Lutego 2018 Opublikowano 27 Lutego 2018 Ja polecam YMusic. Rozwiązuje wszystkie bolączki 1
rock'n'rolla Opublikowano 15 Maja 2018 Opublikowano 15 Maja 2018 (edytowane) YouTube Vanced - do zainstalowania przez Magisk. Bez reklam i działa w tle. Ewentualnie do pobrania tutaj - https://www.google.com/amp/s/forum.xda-developers.com/android/apps-games/app-youtube-vanced-edition-t3758757/amp/ Edytowane 15 Maja 2018 przez rock'n'rolla 1
the4anoni Opublikowano 5 Czerwca 2018 Opublikowano 5 Czerwca 2018 Witam panowie Czy wam na najnowszym miui też nie działa PIP w yt vanced ? Dodam iż mam global rom ,android 8.1 redmi note 5
k.mlynarczyk87 Opublikowano 6 Czerwca 2018 Opublikowano 6 Czerwca 2018 W mi mix2 na globalu czy xiaomi.eu także nie działa. Wysłane z mojego MIX 2 przy użyciu Tapatalka 1
the4anoni Opublikowano 11 Sierpnia 2018 Opublikowano 11 Sierpnia 2018 Niestety bug MIUI ,co gorsza w mi browser też nie da się oglądać pip (od niedawna)
simcold Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Yt dziala w PiP.Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka
marcinj6 Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Opublikowano 27 Sierpnia 2018 U mnie też YouTube nie działa w pip:/ niby opcja włączona a nie działa Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi