kopkop Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Opublikowano 12 Sierpnia 2016 (edytowane) Hej, przymierzam się do zmiany telefonu. Chciałbym zakręcić się przy kwocie 1000zł i spodobał mi się Redmi Note 3 Pro z racji 3/32 i baterii 4000 oraz procesora innego niż w zwykłej 3 (mam nadzieję, że snap jest lepszy?). Na wstępie pytanie, czy telefon jest lepszy od mojego LG G2? Zmieniam go z racji tylko 16GB ROM, reszta działa wciąz bardzo dobrze. Chciałbym zakupić go w polsce, z polskim językiem. Czy jeżeli kupię go na jakieś sprawdzonej polskiej stronie (może polecicie jakąś?) to czy mam gwarancję, że dostanę telefon, który wyjmę z pudełka, włoże kartę i już mogę sobie na nim działać ? Nie znam sie na jakiś softach, bootloaderach czy coś takiego. Na wielu aukcjach piszą, że wgrywają MIUI Polska, albo Global oraz sklep Play. Czym się różni MIUI POLSKA a GLOBAL? Czytam, że RN3P nie ma 800mhz LTE. Co to oznacza? Szczerzę mówiąc nie robi mi to, czy u góry na belce widnieje 3G czy 4G. Transmisji danych używam wyłącznie do przeglądania stron. Jednakże kupując telegon z LTE chciałbym żeby to LTE miał Edytowane 12 Sierpnia 2016 przez kopkop dodanie pytania
luki! Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Użyj proszę wyszukiwarki. Na wszystkie pytania znajdziesz odpowiedź na forum. Było wałkowane kilkanaście razy.
luki! Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi