marcoo Opublikowano 9 Grudnia 2013 Opublikowano 9 Grudnia 2013 Od razu powiem, że nigdzie nie znalazłem takiego tematu do modelu MI-2S 32GB . Proszę o wypowiedź kto ma MI-2S oraz używa zasięgu sieci play , czy nie macie zrywanych połączeń głosowych jak i internetu Pytam, bo jak wyczytałem tu na forum MI-2S jest błędnie opisany na stronie producenta i nie działa na częstotliwości 900 (Play) Dodam, że ja raczej planuję ciągle być w sieci 3g, ponieważ mam dosyć duże pakiety internetowe a i jakość połączenia jest wtedy lepsza
Eru Opublikowano 9 Grudnia 2013 Opublikowano 9 Grudnia 2013 Jestem w Play i jak mi zrywało połączenie z netem na HTC Desire Z tak zrywa także na MI-2S Wszystko ogólnie działa bdb z Playem
marcoo Opublikowano 11 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 11 Grudnia 2013 Ciekawe teoretycznie powinno być gorzej bo nie ma obsługi jednej z czestotliwości PLAY - 900 Ciekawe czy da się to jakoś odblokować...
Eru Opublikowano 11 Grudnia 2013 Opublikowano 11 Grudnia 2013 Tak odblokuj coś co jest hardware'owe A że nie obsługuje to nie znaczy że powinno być gorzej.
Robert Opublikowano 12 Grudnia 2013 Opublikowano 12 Grudnia 2013 Z Play tak jest, bo mają podpisaną umowę ze wszystkimi operatorami, na używanie ich nadajników, nie wiesz o tym, ale przełącza się po różnych nadajnikach (BTSach) i dlatego Ci zrywa. Play sugeruje przypisanie na stałe jednej z najlepiej dostępnych sieci, ale jak pójdziesz w inne miejsce i najlepsze, będzie najgorsze, więc to g....o, a nie najlepsza opcja
Rekomendowane odpowiedzi