dexorik Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Opublikowano 5 Sierpnia 2016 (edytowane) Siemka to znowu ja mam następną porcję pytań. Pytanie numer 1 : Czy takie coś ma racje bytu :http://forum.xda-developers.com/redmi-note-3/how-to/guide-one-click-flash-redmi-note-3-rom-t3411864 Pytanie numer 2 : Czy z romu Global dev a dokładniej MIUI 8 Global 6.7.29|Beta jestem wstanie odblokować bootloader (pozwolenie już mam :D) Pytanie numer 3 : Czy da się zrootować MIUI 8 Global 6.7.29|Beta ? Pytanie numer 4 : Do wszystkiego co chce osiągnąć potrzebuję unlocka tylko jest pewien problem gdy włączyłem sobie Mi Unlock i zalogowałem się na konto na które otrzymałem pozwolenie wyskakuje mi taki oto kwiatek : Sprawa o tyle dziwna, że nawet nie podłączyłem jeszcze telefonu do komputera Co mam z tym począć ? Jak coś to mam Windows 7 Pro x64. Help me ! Edytowane 5 Sierpnia 2016 przez dexorik
luki! Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Poszukaj w dzialeTutoriale Oraz tutaj na forum. Było omawiane tysiące razy.
luki! Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi