Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem czemu ktoś zamknął podobny temat opisany jako SGS2, bo problem nadal istnieje.

Ja posiadam wprawdzie MI2S, ale mam podobny problem. Jednak zupełnie przypadkiem prawdopodobnie znalazłem rozwiązanie (prawdopodobnie - bo u mnie działa).

Otóź w ustawieniach SMS zawsze miałem włączoną opcję "Pokaż podgląd". Kiedy ostatnio ją wyłączyłem, akurat niedługo potem miałem dostać SMS z banku on-line i... nie dotarł. Kiedy skasowałem wszystkie SMS-y, ten z banku dotarł. Podłamałem się, bo myślałem, że ten bug pojawił się u mnie po aktualizacji, bo wcześniej go nie było - chwilę potem przypomniałem sobie, że oprócz aktualizacji wyłączyłem też podgląd. Po włączeniu sms z banku dotarł - oczywiście bez kasowania innych sms-ów.

Jeśli ktoś ma probem z SMS-ami z banku, niech spróbuje czy mój sposób pomoże. Proszę oczywiście o wpis, żeby inni "poszkodowani" wiedzieli, czy to działa.

Opublikowano

Tez miałem ten problem na SGS I9000 i okazało sie że to Firewall blokował. Nie wiem dlaczego akurat ten numer został zablokowany (BZ WBK).Po wyłączeniu sms-ki przychodzą jak wszystkie inne i nic nie trzeba kasować ;-)

Opublikowano

Witam, jestem nowy więc Cześć. Właśnie dziś wgrałem MIUI: 3.8.2 do mojego SGS+ i9001, jak narazie wszystko działa poprawnie prócz właśnie smsów z banku. Np. SMS z potwierdzeniem przelewu przyszedł, a jeżeli ja chcę zrobić przelew i czekam na kod aktywacyjny który przychodzi smsem to pojawia się komunikat "aplikacja SMS została zatrzymana" i do wybory ok lub zgłoś/. Jesli ktoś wie jak sobie z tym poradzić to proszę o pomoc.

Pozdrawiam

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

po ostatniej aktualizacji mojego RR tez mam problem z sms od alior sync, sposób z usuwaniem poprzednich sms z alior pomaga ale jest to półśrodek, czy ktoś już znalazł jakiegoś fixa na to ????

Opublikowano

Faktycznie pospieszyłem się, pomimo wyłączenia filtrowania wiadomości - problem występuje.

@Acid masz jakiś kontakt z developerami MIUI?

Trochę to upierdliwe.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...