shymo Opublikowano 30 Października 2013 Opublikowano 30 Października 2013 Posiadam SGS2 z MIUI: 3.10.25 + spolszczenie Opis znalezionego błędu Gdy wyłączę telefon albo wyczyszczę pamięć ram, to automatycznie zmienia mi się rozmiar czcionki w wiadomościach sms na prawdopodobnie największą. (nie przyuważyłem czy gdzieś jeszcze taktowy błąd się pojawia) Jest to dość uciążliwe ponieważ zawsze ustawiam sobie najmniejszą czcionkę i mam dosyć długie sms'y a tu co włączenie telefonu albo wyczyszczenie ram muszę ustawiać znów czcionkę w ustawieniach na najmniejszą, W dodatku gdy czcionka mi się powiększy to w ustawieniach dalej jest że mam niby najmniejszą, dopiero ustawienie najpierw innej wielkości czcionki i dopiero najmniejszej pozwala mi zmienić z powrotem na najmniejszą.
yogin74 Opublikowano 31 Października 2013 Opublikowano 31 Października 2013 Mam ten sam problem. Dodatkowo zauważyłem duże czcionki w skypie, w menu google play. Zmiana wielkości czcionki w systemie w tych przypadkach nie pomaga
Rekomendowane odpowiedzi