DyDy Opublikowano 3 Października 2013 Opublikowano 3 Października 2013 Wersja MIUI: Jakim użytkownikiem jesteś? -- dopiero zainstalowałem MIUI Opis znalezionego błędu Witam tak jak w temacie, mój samsung ma jakieś odchyły na werjsi 5v miui na każdej podwersji 3.9.27 czy na innej:) Chodzi o to, że smarfton co jakiś czas wyłącza się i po włączaniu się pojawai się czarny ekran... Jeżeli poklika się kilka razy środkowym przyciskiem to pojawia się jakby kontrars tego ekranu ;x Chicałbym zapytać czy ktoś zna rozwiązanie tego problemu ;x Dodam, że w poprzedniej wersji miui 4v tak się nie działo... Logcat Dodatkowe informacje
mustek36 Opublikowano 11 Października 2013 Opublikowano 11 Października 2013 jaki miałeś wcześniej system?
jordan87 Opublikowano 11 Października 2013 Opublikowano 11 Października 2013 Co do kilkukrotnego kliknięcia Home to jest to prawidłowe zachowanie. Jest to zaszyta opcja która odwraca kolory (negatyw)
DyDy Opublikowano 12 Października 2013 Autor Opublikowano 12 Października 2013 Wcześniej miałem miui v4. Pomogła zmiana kernela na speedmod-kernel-s2-jb-k5-8-
Rekomendowane odpowiedzi