Jak w temacie. Wiem, że ten model jeszcze nie wyszedł, ale czy ktoś się orientuje, czy ten telefon będzie głównie pod rynek chiński? Czy warto zamawiać telefon przed premierą, czy lepiej poczekać na pierwsze recenzje? A może poszukać jakiejś alternatywy?
Drugie pytanie. Czy da się gdzieś jeszcze kupić Mi4 z 3GB RAM. Bo już byłem zdecydowany, a wszędzie widzę brak. Stąd szukam alternatyw, jak Redmi 3 Pro czy Mi4c, ale do tego ostatniego jakoś nie umiem się przekonać. Chyba to plastikowe wykonanie mnie odstrasza. Redmi Note 2/3 odpada, bo za duży ekran.
Edit: właśnie zobaczyłem promocję na xiaomiforsale.com na Mi4c 3/32, więc też ją zaczynam brać pod uwagę.
Pytanie
tomasso07
Jak w temacie. Wiem, że ten model jeszcze nie wyszedł, ale czy ktoś się orientuje, czy ten telefon będzie głównie pod rynek chiński? Czy warto zamawiać telefon przed premierą, czy lepiej poczekać na pierwsze recenzje? A może poszukać jakiejś alternatywy?
Edytowane przez tomasso07Drugie pytanie. Czy da się gdzieś jeszcze kupić Mi4 z 3GB RAM. Bo już byłem zdecydowany, a wszędzie widzę brak. Stąd szukam alternatyw, jak Redmi 3 Pro czy Mi4c, ale do tego ostatniego jakoś nie umiem się przekonać. Chyba to plastikowe wykonanie mnie odstrasza. Redmi Note 2/3 odpada, bo za duży ekran.
Edit: właśnie zobaczyłem promocję na xiaomiforsale.com na Mi4c 3/32, więc też ją zaczynam brać pod uwagę.
0 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi