Gość Opublikowano 14 Marca 2016 Opublikowano 14 Marca 2016 Witam. Zamierzam kupić Xiaomi Redmi Note 3 32BG. Mam takie pytanie czy kupując telefon za granicą z MIUI 7 (zainstalowany język polski) będę miał takie same funkcje jak MIUI 7 Polska i czy ewentualnie można potem bezproblemowo wgrać to polskie.
1 situ Opublikowano 14 Marca 2016 Opublikowano 14 Marca 2016 Bez problemu wgrasz MIUI 7 Polska na zablokowanym bootladerze. Kupując za granicą pewnie będzie jęz.polski ale na jakimś śmieciowym romie.
0 schreder Opublikowano 14 Marca 2016 Opublikowano 14 Marca 2016 Bez problemu wgrasz MIUI 7 Polska na zablokowanym bootladerze. Kupując za granicą pewnie będzie jęz.polski ale na jakimś śmieciowym romie. Jak? Wysłane z mojego Nexus 5 przy użyciu Tapatalka
Pytanie
Gość
Witam. Zamierzam kupić Xiaomi Redmi Note 3 32BG. Mam takie pytanie czy kupując telefon za granicą z MIUI 7 (zainstalowany język polski) będę miał takie same funkcje jak MIUI 7 Polska i czy ewentualnie można potem bezproblemowo wgrać to polskie.
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi