Skocz do zawartości
  • 0

Xiaomi do 600 zł

Pytanie

Opublikowano (edytowane)

Cześć, tak jak w temacie szukam telefonu do 600 zł, początkowo mój wybór padł na meizu m2 ale po kilku przeczytanych recenzjach zrezygnowałem. Kolega polecił mi Xiaomi. Myślę nad modelem Redmi 3, przekonała mnie do niego bardzo duża bateria. Jakie są wasze opinie na temat tego telefonu? Może polecicie jakiś inny?
Telefonu chce używać głównie do przeglądania internetu, korzystania z aplikacji społecznościowych.
Na gearbescie znalazłem go za 149$
Telefony kupowane z Chin są duzo tańsze więc proszę o linki do stron na których można go kupić, najlepiej gdyby można było skorzystać z płatności za pośrednictwem strony przelewy24.pl, ewentualnie jakiejś podobnej strony 
Czy telefony są wysyłane jako gift?
Jaki sposób wysyłki wybrać?
Jak wygląda naprawa gwarancyjna?
Czy jest jakiś sposób na ominięcie płacenia VAT? - studencki budżet :D - czytałem ze można poprosić majfrenda o napisanie na paczcie ze telefon wraca z naprawy gwarancyjnej.

Wybaczcie za tak dużą ilość pytań, jest to mój pierwszy post i po raz pierwszy będę zamawiał telefon z chin, a nie chce stracić pieniędzy

Edytowane przez Sebastianoo

1 odpowiedź na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano

Redmi 3 to na pewno lepszy wybór niż Meizu m2.

W takim budżecie to będzie idealny wybór. Możesz również popatrzeć za mi4 bo jest teraz dużo promocji na niego a kosztuje niewiele więcej.

Gearbest to sprawdzony sklep któremu tylko czasem zdarzają się wpadki więc wystarczy po zakupie tylko sprawdzić czy wszystko się zgadza.

Apropo wysyłki i vatu info znajdziesz w osobnym wątku (wpisz vat / cło)

Przy zakupie w chinach gwarancja wygląda tak że wysyłasz sprzęt do chin na swój koszt (ok 70 zł) a oni Ci go naprawionego odsylaja.

Ibuygou bodajże oferuje naprawę w Polsce.

Wszystko co napisałem to byś znalazł na forum więc następnym razem poświęć trochę czasu na szukanie bo z reguły jest tak że już ktoś spytał o to co chcesz się dowiedzieć.

Wysłane z Xiaomi Mi4 LTE

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...