Skocz do zawartości
  • 0

Mi3 16Gb czy Redmi 3

Pytanie

Opublikowano (edytowane)

Witam. Zastanawiam się co nakłania ludzi do kupna Xiaomi Redmi 3 zamiast Xiaomi Mi3? Nie mówię, że dokonują złego wyboru tylko chciałbym poznać atuty nowego modelu Xiaomi, które zachęcają do jego kupna. Moim zdaniem Mi3 ma lepszy ekran, lepszą wydajność no i jak na razie nie trzeba się męczyć z systemem w porównaniu do Redmi 3. No i oczywiście jest tańszy. Ja mam już drugi rok i jestem bardzo zadowolony z tego modelu i teraz szykuję się do kupna telefonu dla taty. Chciałbym usłyszeć jaki telefon z tych dwóch wy byście wybrali i dlaczego?

Pozdrawiam

Edytowane przez Zertaulo

3 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano

Mam mi 3 i wszystkie programy działają bez zarzutu, stoję na andku 4 4.4. Wątpię, czy jest sens brnąć w jakieś bootloadery, które blokują instalację miuipolska. Słyszałem, że ludzie potrafili przy tych manewrach uceglić telefon.

Wysłane z mojego MI 3W przy użyciu Tapatalka

• 0
Opublikowano

Wiecie co? Z tatą miałem pogadać a on sam do mnie podszedł i powiedział, że jeśli chcę to mi kupi nowy telefon a on weźmie mój. I teraz nad Xiaomi Redmi Note 3 Pro 3/32 rozmyślam. Zawsze chciałem mieć telefon z dużym ekranem. Na początku mi5 mnie kusił ale jednak na razie go nie ma i musiałbym od siebie z 1000 zł dopłacić. A redmi note 3 pro myślę, że będzie godnym następcą. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...