Problemy techniczne
Przeglądaj pytania
Brak pytań do wyświetlenia
-
0 głosów1 odpowiedź
-
0 głosów0 odpowiedzi
-
0 głosów2 odpowiedzi
3 pytania w tym forum
-
odblokowanie bootloadera
Cześć,chce odblokować bootloader w Redmi 13c,HyperOs 2.0.204.0. W Xiaomi Community pojawia sie błąd "osiągnieto limit aplikacji, spróbuj ponownie na następny dzień" i tak od miesiąca.W opcjach programisty też nie da się przypisać konta do urządzenia i odsyła mnie po zgodę do Społeczności Xiaomi,dodam ,że próbowałem różnych opcji z sieci i nie da rady, jeśli ktoś ma jakiś pomysł to proszę pisać.?
0 głosów1 odpowiedź -
-
Redmi 13c bootloop
Witam, Mam taki problem, telefon się wyłączył i zaczął się restartować na logo MI, próbowałem odblokować bootloader żeby wgrać rom. Wszystko pięknie ale nie dodałem do telefonu konta xiaomi i dalej mnie nie puszcza. W telefonie brak recovery, można tylko w fastboot wejść. Próbowałem przez Sp flash tool coś wgrać ale instalacja nawet nie startuje tylko jakieś błędy po podłączeniu telefonu (oficjalny rom europa). Wcześniej pamiętam, że jakiś hyper OS był wgrany. Konto google tylko pamiętam. Da się coś zrobić z tym sprzętem? pozdrawiam i z góry dziękuję
0 głosów0 odpowiedzi -
rozłączanie neta podczas rozmowy
Witam,czy w dual sim normalne jest rozłączanie neta na sim1 podczas nawiązywania połączenia przez sim2? Może ktoś wyjaśnić jak to działa,lub ustawić by działało? redmi 13c,hyperOs 1.0.6,and 14
0 głosów2 odpowiedzi