Problemy techniczne
Przeglądaj pytania
Brak pytań do wyświetlenia
-
0 głosów6 odpowiedzi
-
0 głosów0 odpowiedzi
-
0 głosów4 odpowiedzi
-
0 głosów1 odpowiedź
-
0 głosów0 odpowiedzi
6 pytań w tym forum
-
HyperOs 2.0.3.0
Witam. Po aktualizacji do tego softu jest problem z otwieraniem aplikacji w tle. Tzn. Klikając w kwadracik otwiera się siatka z ostatnio używanymi aplikacjami ( dla przykładu, powiedzmy jest tam fb, chrome, whatsapp, telegram, I kilka innych) w poprzedniej wersji hyper os klikając na którąkolwiek otwierała się, teraz niestety tak się nie dzieje. Co to się dzieje? Weźcie coś doradźcie, co wam zależy. Aha, Nova Launcher w użytku, nie jakiś tam od Xiaomi. Dodam, nigdy nie było takiego problemu. Pozdro.
0 głosów6 odpowiedzi -
-
Problem z ustawieniem kodeku ldac na bluetooth
Witam, kupiłem sobie słuchawki freebuds 5 od huawei, które obsługują kodek ldac, lecz po ustawieniu w opcjach programistycznych kodeku ldac nic się nie dzieje i zawsze przy ponownym wejsciu w ustawienia kodek zawsze jest ustawiony na sbc i tak z każdym kodekiem, o co chodzi???? Jedynie w ustawieniach dzwięku mogę zmienić kodek na AAC i on działa w ogóle mam problem na tych słuchawkach bo dzwięk na tele musze ustawiac prawie na cały pasek żeby dzwięk był w miarę głośny :D, słuchawki są oryginalne, sprawdzałem po sn
0 głosów0 odpowiedzi -
Nie mogę zainstalować TWRP
Cześć. Po odblokowaniu bootloadera chcialem wgrać TWRP żeby móc zainstalować inny ROM niż Xiaomi.eu ale mam problem, ponieważ z jakiegoś powodu telefon nie chce mi nawet załadować TWRP. Dostaję ciągle błąd C:\ADB> fastboot boot twrp.img Sending 'boot.img' (131072 KB) OKAY [ 2.994s] Booting FAILED (remote: 'unknown command') fastboot: error: Command failed i nie mogę nic dalej zrobić. Udało mi się wgrać Xiaomi.eu na Linuxie poprzez fastboot ale nawet tam ta komenda daje mi ten sam wynik
0 głosów4 odpowiedzi -
Poco X5 problem z przyciskami.
Witam. W telefonie Poco X5 przyciski nie reagują za każdym razem. Kilka dni temu trzeba było nacisnąć kilka razy głośność lub power, żeby zareagował telefon. Był wyłączony i żeby włączyć też trzeba było 3 raz wcisnąć power, żeby zadziałał. Wczoraj było wszystko w porządku, ale dzisiaj sytuacja powtórzyła się. Ktoś spotkał się z tym?
0 głosów1 odpowiedź -
0 głosów0 odpowiedzi
-
xiaomi poco x5
witam serdecznie piszę w takiej sprawie mam problem z telefonem xiaomi poco x5 5g ponieważ nie działa mi voice lte co mam zrobić mam operatora sieci t-mobile mam też problem ponieważ połączenia nie są wykonywane w 5G i nie są wykonywane w LTE gdy rozmawiam z rozmówcą słyszę go nie wyraźnie nie ma czystości głosu wiem że z telefonem jest wszystko w porządku co mam zrobić?
0 głosów2 odpowiedzi