Adreholt Posted February 27, 2016 Share Posted February 27, 2016 Witam, od tygodnia mam pewien problem czyszczenie ciasteczek itd nic nie daje. A mianowicie np 10min przeglądam stronę, a potem wyskakuję błąd i tak przez około 5 min... sprawdzałem też czy to wina internetu, a więc sprawdzałem na innych i to samo. Zdjęcie poniżej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nezumi Posted February 27, 2016 Share Posted February 27, 2016 Winne jest chyba samo forum/strona, gdzieś coś się "sypnęło", ew też serwer (wczoraj był problem, żeby się w ogóle do serwera połączyć). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adreholt Posted February 27, 2016 Author Share Posted February 27, 2016 Problem mam do teraz przeglądam jakieś tematy czytam posty itd i nagle ten błąd wywala i mogę wejść na stronę po 5-10 minutach. co prawda nie wywala mi już tego błędu 3-4 razy na godzinę tylko ustało przy 1 razie Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZduneX25 Posted February 27, 2016 Share Posted February 27, 2016 Teraz powinno być ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
glaedrem Posted February 27, 2016 Share Posted February 27, 2016 Tak, w tym tygodniu pojawiły się problemy z serwerem. Dziś do południa z powodu pewnych zmian również strona była czasowo niedostępna. Czy ktokolwiek w tym momencie dostaje jeszcze błąd 504? Jeśli dzisiejsze zmiany nie pomogą, być może jutro lub w tygodniu przeprowadzimy większe prace, związane z wyłączeniem strony na parę godzin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adreholt Posted February 27, 2016 Author Share Posted February 27, 2016 Na chwilę obecną od około 2 godzin jest ok, "lagi" serwera ustały jak i error 504. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eragon Posted February 28, 2016 Share Posted February 28, 2016 Działo Redmi 2 ma 0 postów (?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adreholt Posted February 28, 2016 Author Share Posted February 28, 2016 1 godzinę temu, Eragon napisał: Działo Redmi 2 ma 0 postów (?) Tymczasowo dział był wyłączony jak można zauważyć już jest ponownie Link to comment Share on other sites More sharing options...
penguino Posted March 11, 2016 Share Posted March 11, 2016 Forum chyba znowu się sypie, wszystko ledwo działa, ładowanie trwa wieki... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morvi Posted October 12, 2016 Share Posted October 12, 2016 Czy u Was Tapatalk działa jak należy? U mnie od ponad tygodnia jest problem z sortowaniem tematów. Mianowicie, zamiast wyświetlać w kolejności od tematów, w których ostatnio ktoś pisał wyświetla losowe tematy z przypadkowym datami postów. Czy czasem nie jest to wina wtyczki w naszym forum? Załączam screen:Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
maszkara72 Posted November 11, 2016 Share Posted November 11, 2016 Siemka.Jak to jest z powiadomieniami o nowych postach na adres emailowy?Bo do mnie nie przychodzą.Czy tak powinno być? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts