Jump to content

Problem z forum

Adreholt

Recommended Posts

Witam, od tygodnia mam pewien problem czyszczenie ciasteczek itd nic nie daje. A mianowicie np 10min przeglądam stronę, a potem wyskakuję błąd i tak przez około 5 min... sprawdzałem też czy to wina internetu, a więc sprawdzałem na innych i to samo. Zdjęcie poniżej. 

aaaa.jpg

Problem mam do teraz przeglądam jakieś tematy czytam posty itd i nagle ten błąd wywala i mogę wejść na stronę po 5-10 minutach. co prawda nie wywala mi już tego błędu 3-4 razy na godzinę tylko ustało przy 1 razie

Tak, w tym tygodniu pojawiły się problemy z serwerem. Dziś do południa z powodu pewnych zmian również strona była czasowo niedostępna. Czy ktokolwiek w tym momencie dostaje jeszcze błąd 504?

Jeśli dzisiejsze zmiany nie pomogą, być może jutro lub w tygodniu przeprowadzimy większe prace, związane z wyłączeniem strony na parę godzin.

• 2 weeks later...
  • 7 months later...

Czy u Was Tapatalk działa jak należy?
U mnie od ponad tygodnia jest problem z sortowaniem tematów. Mianowicie, zamiast wyświetlać w kolejności od tematów, w których ostatnio ktoś pisał wyświetla losowe tematy z przypadkowym datami postów. Czy czasem nie jest to wina wtyczki w naszym forum?

Załączam screen:

0d3d90dbccb802183302a877520196bc.jpg

Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka

• 5 weeks later...
  • mrosi locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...