Kalypto Posted February 26, 2016 Share Posted February 26, 2016 Witam, dzisiaj otrzymałem smsa z pozwoleniem na odblokowanie bootloadera. Odblokowanie przebiegło bez najmniejszych problemów jednak zatrzymałem się na kolejnym punkcie z tej instrukcji https://miuipolska.pl/instalacja-miui-2016-2/ . Nie mam opcji ROOT w programie Security. Screen z telefonu . Miał już ktoś taki problem? Próbowałem znaleźć coś na forum ale niestety nie widzę podobnego tematu. Proszę o pomoc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamiljuras1900 Posted February 26, 2016 Share Posted February 26, 2016 Juz nie ma roota w miui. Musisz sam super su wgrac 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kalypto Posted February 26, 2016 Author Share Posted February 26, 2016 (edited) Ok dzięki @edit teraz jak zainstalowałem SuperSU to wyskakuje mi coś takiego Edited February 26, 2016 by Kalypto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charvel Posted February 26, 2016 Share Posted February 26, 2016 Oczywiście supersu wrzucałeś przez twrp? Która wersja supersu? Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smigoll Posted February 26, 2016 Share Posted February 26, 2016 Żeby mieć root w panelu sterowania musisz mieć wersję rozwojową romu tzw. Dev Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZduneX25 Posted February 27, 2016 Share Posted February 27, 2016 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts