Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam właśnie się pojawił , link http://bigota.d.miui.com/6.2.18/ido_xhdpi_images_6.2.18_20160107.0000.12_5.1_cn_34c88614df.tgz

instalacja na zablokowanym bootloaderze

Backup your personel files.
open the adb
write "adb reboot edl" command and enter. dont panic.
wiew device manager. qualcomm 9008 port opened.
now, open miflash and normally fastboot rom load.
This true.
source: miui.cn

• Like 2
Posted

Według tego co pisze na en.miui.com nie da się jeszcze na tym odblokować bootloadera, developer rom jest ale nie do publicznego użytku. Myślę. że lepiej poczekać aż oficjalnie pojawi się u nich na forum do ściągnięcia.

Posted (edited)

przecież działa... ale po co ci to jak masz RN3 Pro?No chyba że masz też R3

/edit, a ok, już widzę że piszesz o tym linku do wersji eng, to faktycznie nie działa, ta w pierwszym poście działa

Edited by jarekm95
Posted

Xiaomi Redmi 3-The Lastest Develop ROM 6.2.24 Download Link

Zip Name:miui_HM3_6.2.24_a94b469794_5.1.zip

Link:http://bigota.d.miui.com/6.2.24/miui_HM3_6.2.24_a94b469794_5.1.zip

• 2 weeks later...
Posted (edited)

Czy komuś udało się wgrać to cudo, celem odblokowania bootloadera? Mi updater wciąż wywala błąd i nie chce załadować tego romu.. Może jakaś inna, altermatywna metoda?

Edited by fazzie
Posted

@fazzie według Acida do odblokowania bootloadera w nowych modelach nie potrzeba romu dev, ale program do odblokowywania wciąż nie obsługuje Redmi 3.

• 2 weeks later...
Posted

Można instalować dzisiaj wydane Miui EU na Redmi 3 z zablokowanym bootloaderem? Widzę, że zniknęła informacja umieszczona pod przyciskami wyboru serwerów informująca o instalacji na odblokowanym bootloaderze.

Posted

Czekam na odpowiedź na moją prośbę o odblokowanie bootloadera. Gdzie mogę znaleźć ten rom na zablokowany BL?

Posted

Właśnie na tej stronie. Ja teraz sprawdziłem klikając na "Unlock Now" i wyświetlił mi się komunikat, że złożyłem już taką prośbę więc chyba działa... :)

Posted
Dnia 25.03.2016o16:23, czubi napisał:

Czekam na odpowiedź na moją prośbę o odblokowanie bootloadera. Gdzie mogę znaleźć ten rom na zablokowany BL?

Ponawiam pytanie :) Podeśle ktoś jakiś link do tego softu? :)

• mrosi locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...