piotr.geekbuying Posted February 22, 2016 Share Posted February 22, 2016 Cześć! Witam Was po długiej nieobecności spowodowanej sesją (jeszcze się dokształcam). Dziś mogę Wam zaoferować słuchawki Xiaomi Piston v3 za 58 zł. O ile się dobrze zorientowałem: - Amazon: 80 zł - Banggod 64 zł - Tinydeal 84 zł ... więc dalej nie sprawdzam A Wy skąd kupujecie? Różnica między oryginałami a "zamiennikami" jest ogromna, nie polecam kupować od Januszów z Allegro. Na dziś to tyle. W przypadku zamówień, zniżek do dużych zakupów i takich tam - znowu służę. Pozdro! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big00s Posted February 22, 2016 Share Posted February 22, 2016 Minus kupon "NEWYEAR5" i wychodzi jeszcze taniej Swypnięte z Redmi Note 4G 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3tr0 Posted February 23, 2016 Share Posted February 23, 2016 kupon za duży nie jest ale ten 1zł mniej 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hubertusg Posted February 23, 2016 Share Posted February 23, 2016 Dziwi mnie tylko jeden fakt z tej oferty: teoretycznie pilot jest trzy przyciskowy )ze zdjęć) a w opisie jest napisane: Line Control Key : Play Key (Can stop or start music) czyli ma jeden przycisk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3tr0 Posted February 23, 2016 Share Posted February 23, 2016 Rzeczywiście trochę nieścisłości w opisie, jakby tabelka skopiowana. W komplecie też się nie zgadza bo wskazuje na wersję Dazzle (pilot tak samo). Ale jest to większy sklep nie sądzę by pozwolili sobie na takie coś, szybciej na aliexpress jeśli by to było wtedy można by się zastanawiać. Raczej pewne że to jest dobra wersja. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotr.geekbuying Posted February 23, 2016 Author Share Posted February 23, 2016 Oferta dotyczy Pistonek v3; korektor już się tym zajmuje. Tak to jest, jak się chce zrobić promocję na szybciora. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sarcics Posted February 27, 2016 Share Posted February 27, 2016 ile idzie paczka z geekbuying ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3tr0 Posted February 27, 2016 Share Posted February 27, 2016 Shipping: Normally ships in 2 - 7 days. Link to comment Share on other sites More sharing options...
juventus82 Posted March 3, 2016 Share Posted March 3, 2016 Yyy mała prośba o pomoc. Zarejestrowałem się tam i mam tylko zapłacić 14, 99? Nic nie pisze o koszcie wysyłki. I pewnie jak mam w Raiffeisenie albo pko to jak zapłacę karta przez PayPal to podwojne przewalutowanie będziemy z USD na EUR i na złotówki? Wysłane z mojego MI 3W przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotr.geekbuying Posted March 4, 2016 Author Share Posted March 4, 2016 (edited) Dodaj kartę do PP; zamówienie opłacisz w kilka sekund dzięki temu, a nad bezpieczeństwem będzie czuwał PP. Dwa dni temu za dolara płaciłem po przewalutowaniu z PP 4.1 zł, ale już mi się nie chciało kombinować z przewalutowaniami na inne waluty dla trzech złotych edit: komentarz o kosztach wysyłki jest wyżej. jest darmowa. Edited March 4, 2016 by piotr.geekbuying Link to comment Share on other sites More sharing options...
juventus82 Posted March 9, 2016 Share Posted March 9, 2016 Kupiłem tylko pisało co prawda 2 do 7 dni, ale później pojawiło się info 15 do 30 dni a jakbym chciał szybciej opcja biznes 3 do 6 dni dhlem to 10 dolców więcej. To jak z jest z tym czasem wysyłki? Wysłane z mojego MI 3W przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
marandos Posted March 10, 2016 Share Posted March 10, 2016 (edited) @juventus82 Mi przyszły dość szybko Pomiędzy jednym a drugim czasem dostarczenia. http://imgur.com/rDOAzev Edited March 10, 2016 by marandos Link to comment Share on other sites More sharing options...
juventus82 Posted March 10, 2016 Share Posted March 10, 2016 Dość szybko czyli? Wysłane z mojego MI 3W przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
marandos Posted March 10, 2016 Share Posted March 10, 2016 (edited) Dałem przecież link do zdjęcia :P. 25 lutego zamówiłem, 8 marca miałem już do odbioru (bo z rana mnie w domu nie było), więc 10-11 dni (bez niedzieli). Edited March 10, 2016 by marandos 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
juventus82 Posted March 10, 2016 Share Posted March 10, 2016 A nie zauważyłem. Dzięki. Wysłane z mojego MI 3W przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotr.geekbuying Posted March 17, 2016 Author Share Posted March 17, 2016 Sam zamówiłem i doszło błyskawicznie Link to comment Share on other sites More sharing options...
juventus82 Posted March 18, 2016 Share Posted March 18, 2016 U mnie też doszło. Tzn jest awizo, bo nie mogłem odebrać Wysłane z mojego MI 3W przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotr.geekbuying Posted March 22, 2016 Author Share Posted March 22, 2016 @Kamilson otrzymał wyjaśnienie na PW - udostępnię je również wszystkim w kolejnym temacie. Zedytuję i dokleję zaraz linka dla spójności danych Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sylwester Nowaczyk Posted March 25, 2016 Share Posted March 25, 2016 Teraz tytułowe Xiaomi Piston 3 za jedyne 12.29$ a wersja hybrydowa 16.99$. Promocja na GearBest Wysłane z mojego Redmi 3 (tapatalk) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bartaspoz Posted March 31, 2016 Share Posted March 31, 2016 (edited) Dnia 24.03.2016 o 19:31, Sylwester Nowaczyk napisał: Teraz tytułowe Xiaomi Piston 3 za jedyne 12.29$ a wersja hybrydowa 16.99$. Promocja na GearBest Wysłane z mojego Redmi 3 (tapatalk) Kupiłem w poniedziałek, chciałem przed chwilą wziąć drugą sztukę i juz po promocji A co sądzicie o tych hybrydowych? Czytałem recenzje, jednym się bardziej podobają, innym mniej, ktoś miał styczność? Edited March 31, 2016 by bartaspoz Link to comment Share on other sites More sharing options...
juventus82 Posted April 1, 2016 Share Posted April 1, 2016 A tak na marginesie gdzie polecacie kupić słuchawkę bluetooth od xiaomi? Tak żeby cena była dobra i w miarę szybko przyszło? Wysłane z mojego MI 3W przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts