homman Posted February 20, 2016 Share Posted February 20, 2016 (edited) Jest jedna duża wada Miui która mnie wkurza. Mianowicie jeśli ktoś chce pogadać z skype przez słuchawki to jest bardzo głośno. Ściszenie przyciskiem pozostawia 1 kreskę. Ale mimo to wciąż jest zbyt głośno. Można to jakoś zmodyfikować? Po prostu tak jakby apka skype dostawałą +20db W opcjach skype nie ma możliwości takiej modyfikacji. Przy rozmowach przez głośnik jest fajnie bo głośno ale przez słuchawki jest problem. Edited February 20, 2016 by homman Link to comment Share on other sites More sharing options...
marceleqs Posted February 21, 2016 Share Posted February 21, 2016 Ja u siebie zauważyłem że faktycznie poziomy narastania głośności są nie liniowe. Przykładowo po środku skali są prawidłowe odstępy ale przy cichym już bardziej skokowo no i nie scisza się do jakiegoś bardzo cichego odtwarzania. Jeśli idzie o bardzo dużą głośność to jest lepiej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
homman Posted April 25, 2016 Author Share Posted April 25, 2016 Problem dźwięku w skypie pojawia się co ciekawe tylko przy kam. Jeśli jest rozmowa bez kam. Nie ma aż takiego podbicia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts