Jump to content

Kolekcja fontów w MTZ

ZduneX25
 Share

Recommended Posts

Mam pewien problem.

Przy wgrywaniu czcionki pojawił mi się pewny komunikat Screenshot_2016-10-01-09-53-19-481_com.android.thememanager.png

Czcionki w .mtz wgrałem do katalogu themes w miui, a później dodałem je poprzez aplikację motywy. 

Nie mam pojęcia co zrobić gdyż się na tym nie znam i dlatego proszę Was o pomoc :-)

Pozdrawiam 

Xbartex 

Mam pewien problem.

Przy wgrywaniu czcionki pojawił mi się pewny komunikat Screenshot_2016-10-01-09-53-19-481_com.android.thememanager.png

Czcionki w .mtz wgrałem do katalogu themes w miui, a później dodałem je poprzez aplikację motywy. 

Nie mam pojęcia co zrobić gdyż się na tym nie znam i dlatego proszę Was o pomoc :-)

Pozdrawiam 

Xbartex 

Było to na forum wałkowanie nie raz użyj szukajki nie gryzie

Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Panowie twórcy czcionek, mam pytanie.

Znalazłem sposób na zrobienie własnych czcionek, ale jest to opcja zrobienia archiwum zip i zmiana rozszerzenia. Przez to nie wiem jak ustawić nazwę czcionki czy dodać opis. Czcionka oczywiście działa, jednak na liście wyświetla się jako "?".

Czym Wy robicie czcionki, że u Was to wszystko jest? 

Próbowałem to zmienić, jednak po wpisaniu w odpowiednie pola (tak mi się wydaje) tego, co mnie interesuje dalej nic się w podglądzie nie wyświetlało. Jutro rozpakuję sobie jakąś czcionkę od Was i podejrzę tego xmla :)