kubus977 Posted February 18, 2016 Share Posted February 18, 2016 Witam wszystkich serdecznie, mam pewien problem ze smartfonem Redmi Note 2 mianowicie zainstalowałem Skype, wszedłem na niego przez Wi-Fi wszystko działało pięknie bez zarzutów. Natomiast po wyjściu z domu gdy chciałem odpalić aplikacje na transmisji danych , nie chciało działać. Walczę z tym od 2 dni i nic nie mogę zaradzić. Pakiet internetu mam i działa normalnie sprawdzałem, Whats'app itp. Kiedy wchodzę w Skype na transmisji wyświetla sie panel logowania wpisuje dane i ciągle trwa logowanie po jakimś czasie wyskakuje okienko że problem z internetem. Wygląda tak jakby Miui blokował apke na przesył danych.. Odinstalowywałem kilkukrotnie Skype nic nie pomogło. Kiedy zalogowałem się na Wi-Fi i przełączyłem na transmisje danych to automatycznie się wylogowuje ( tzn status niedostępności). Kiedy chce przesunąć suwak dostępności to nie da się. Bardzo proszę o pomoc.. Pozdrawiam serdecznie ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bajlif Posted September 7, 2017 Share Posted September 7, 2017 Dzień dobry, Przestał mi nagle dzialać Skype. Aplikacja się uruchamia, ale wygląda jaiby nie "widziała" internetu - przynajmniej dla transmisji Voice, chat działała. Po reinstalacji aplikacji nie mogę się nawet zalogować. Hasło i identyfikator sa prawidłowe. Mam wrażenie, że to się dzieje na poziomie (braku) transmisji. Redmi 3 Android 5.1.1 LMY47V MIUI 7.6.8 Pozdrawiam, Tom Link to comment Share on other sites More sharing options...
jackkucyk Posted September 7, 2017 Share Posted September 7, 2017 Kilka dni temu pojawiła się informacja o aktualizacjach do nowszej wersji bo poprzednie przestaną działać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts