Antyhaker Posted February 16, 2016 Share Posted February 16, 2016 Witam, Jak jeszcze rozeznawałem się w temacie tegoż modelu (nim kupiłem) zawsze natrafiałem na dość ładnie wyglądający ekran blokady. Problem jednak w tym, że gdy już dostałem Mi4 w swoje ręce, to posiadał on całkowicie inny - umożliwiający uruchomienie aplikacji Telefon oraz Aparat (gesty na boki). Czy na Marshmallowie już go nie ma, czy to kwestia dobrania odpowiedniego motywu? Zależy mi na tym konkretnym - wiem, że w aplikacji Motywy można pobrać podobne, ale żaden identycznie działający. . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nezumi Posted February 16, 2016 Share Posted February 16, 2016 Motywów z tym ekranem jest maaasa... Tapetkę możesz sobie pobrać np. z sekcji "tapety" jak wejdziesz sobie w aplikacje motywy... Motyw "Art" ma taki ekranik, Nature Plus również... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antyhaker Posted February 16, 2016 Author Share Posted February 16, 2016 A działa dokładnie tak samo? Pobrałem już kilka podobnych, lecz żaden nie miał funkcji odtwarzacza po podwójnym tapnięciu w widoczne na zdjęciu kółeczko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nezumi Posted February 16, 2016 Share Posted February 16, 2016 W MIUI v6 i v7 odtwarzacz jest osobnym widżetem, zazwyczaj widoczny dopiero po odpaleniu muzyki. Więc tej funkcji już raczej nie upolujesz, ale szukać nie zaszkodzi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kulig007 Posted February 16, 2016 Share Posted February 16, 2016 A działa dokładnie tak samo? Pobrałem już kilka podobnych, lecz żaden nie miał funkcji odtwarzacza po podwójnym tapnięciu w widoczne na zdjęciu kółeczko. Rozwiązaniem będzie motyw o nazwie Flat Blue. Ekran blokady w 100% działający jak za czasów v5. 2x tap i masz panel sterowania do muzyki ~|~|~|~|~|~ TapTap Tapatalk + MI4W 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antyhaker Posted February 16, 2016 Author Share Posted February 16, 2016 Bardzo dziękuję za pomoc ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts