Jump to content
  • 0

Redmi Note 3 Pro - 3/32Gb - gdzie?

Question

Posted

Witam. Stoję przed dylematem nie co a gdzie kupić. Nie pali się ale mój SgS3 po 3 latach użytkowania zaczyna nie wyrabiać. Mam kaskę przeznaczoną ale:

1. Chciałbym miec gwarancję

2. Najlepiej f-rę vat ale nie musi być gdyby kupić w czajna, z tym że gwarancja do zrealizowania albo w pl albo blisko bo nie chciałbym czekać 2 miesiące na telefon - jest to do wykonania?. Co proponujecie? Ile się wstrzymać ewentualnie? Pozdro

GT-I9300

6 answers to this question

Recommended Posts

• 0
Posted

Chiny-> IBuyGou (gwarancja w Polsce/Chinach zależnie od uszkodzenia)

EU->Xiaomiforsale(gwarancja w Czechach), Technos-Online(PL), Accessoriess4You(tutaj nie jestem pewny jak to dokładnie załatwia).

• 0
Posted

Chiny-> IBuyGou (gwarancja w Polsce/Chinach zależnie od uszkodzenia)

EU->Xiaomiforsale(gwarancja w Czechach), Technos-Online(PL), Accessoriess4You(tutaj nie jestem pewny jak to dokładnie załatwia).

A jak to jest z gwarancją? Czytałem już kilka razy, że ibuygou kazał wysyłać na naprawę do Chin i pokrywać koszty wysyłki. A nigdzie jeszcze nie przeczytałem żeby ktoś naprawiał w ramach gwarancji w MiCenter. Od czego zależy gdzie odbywa się naprawa i czy ktoś w ogóle spotkal się z naprawą gwarancyjna Xiaomi w MiCenter?

Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka

Edit: Już Acid bardzo dokładnie udzielił odpowiedzi w innym wątku. Serwis jest - rozkręca działanie pełna parą od tego roku, więc dla mnie bomba :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...