Jump to content

Zakup Xiaomi Redmi Note 3

Sajm0n
 Share

Recommended Posts

Witam wszystkich !

Chciałbym zasięgnąć rady bardziej doświadczonych ludzi jeśli chodzi o sprzęt xiaomi. Mianowicie mam zamiar zakupić telefon Xiaomi Redmi Note 3, już trochę się o nim naczytałem i jestem zdecydowany. Jedyna kwestia która mnie martwi to blokowanie bootloaderów przez xiaomi. Czy jest jakakolwiek możliwość kupienia tego telefonu z wgranym systemem miuipolska? Jeśli nie, to czy po zrobieniu wszystkiego jak w tym poradniku : https://miuipolska.pl/instalacja-miui-2016-2/ , dalej będę posiadać swoją gwarancję na sprzęt? Możecie też doradzić mi najtańszą możliwość zakupu tego telefonu, ale to już raczej dodatek jakby ktoś się orientował.

Z góry dziękuje za odpowiedź.

MIUIPolska nikt Ci nie wrzuci bo musiałby sam odblokować bootloader, ew. jakiś ROM wgrywany przez flash tool bo on bootloadera nie wymaga ale i tak wątpie by Ci ktokolwiek to w sklepie zrobił. Odblokowanie bootloader'a powoduje utracenie gwarancji Xiaomi, która jeżeli nie mieszkasz w Chinach to tak czy siak nie jest Ci potrzebna.

Sorki jestem laikiem w temacie telefonów po prostu. Ostatnie moje pytanie jakie mogę w takim razie zadać, gdzie najlepiej kupić ten telefon żebym nie miał wgranego syfiastego romu, nie musiał się z tym za wiele męczyć, słyszałem że ludzie kupowali z różnych stron i mieli wgrany właśnie miui.eu?

• mrosi locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...