anonymousPL Posted February 15, 2016 Author Share Posted February 15, 2016 No to @gatsem napisales dokladnie to, o co mi chodziło do gier raczej nie uzywam (okazjonalne candy crush :P) natomiast uzywam bardzo intensywnie w rzeczach takich jak: FB, Youtube, Messenger (prawie nonstop), Snapchat, bluetooth, yanosik, spotify. Chodzi mi po prostu o to, zebym mogl zmienić piosenkę, zamowic pizze i wyslac 50 snapow i to wszystko stojac na jednych światłach oczywiscie koloryzuje, ale mam nadzieje ze rozumiecie o co mi chodzi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matixx Posted February 15, 2016 Share Posted February 15, 2016 (edited) @gatsem spróbuj może dodać apke to autostartu i nadać jej uprawnienia "pływające okna" 1 godzinę temu, anonymousPL napisał: natomiast uzywam bardzo intensywnie w rzeczach takich jak Snapchat. Chodzi mi po prostu o to, zebym mogl wyslac 50 snapow No to cię rozczaruję. Podczas korzystania ze Snapchata będąc na ekranie aparatu telefon także mocno się grzeje. EDIT może po prostu ja z niego za dużo korzystam Edited February 15, 2016 by Matixx Link to comment Share on other sites More sharing options...
anonymousPL Posted February 16, 2016 Author Share Posted February 16, 2016 @Matixx haha no może przy wyslaniu 10 zamiast 50 snapow nie bedzie tak zle Link to comment Share on other sites More sharing options...
anonymousPL Posted February 19, 2016 Author Share Posted February 19, 2016 No i mam Mi4c z dotykiem dużych problemów nie mam, ale są dwie rzeczy z którymi mam problem: 1. Czy da się jakoś ustawic żeby telefon informował o powiadomieniach przy słuchaniu muzyki na słuchawkach (przy włączonych wibracjach) 2. Czy to normalne że nie jest łatwo odblokować szybko telefon (ekran blokady delikatnie idzie w górę, ale się nie odblokowuje). Miałem miui na s3 i był ten sam problem Link to comment Share on other sites More sharing options...
GrimDemon Posted February 19, 2016 Share Posted February 19, 2016 1. O ile wiem nie da się 2. Też mam czasem taki problem Link to comment Share on other sites More sharing options...
emsiti Posted February 19, 2016 Share Posted February 19, 2016 2. Wydaje mi się, że to przez to, że przesuwasz palcem do wysokości zegara. Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matixx Posted February 19, 2016 Share Posted February 19, 2016 2 godziny temu, emsiti napisał: 2. Wydaje mi się, że to przez to, że przesuwasz palcem do wysokości zegara. Potwierdzam, nie przeciągaj palca do zegara Link to comment Share on other sites More sharing options...
Winiu89 Posted February 19, 2016 Share Posted February 19, 2016 2. Czy to normalne że nie jest łatwo odblokować szybko telefon (ekran blokady delikatnie idzie w górę, ale się nie odblokowuje). Miałem miui na s3 i był ten sam problem Przeciągaj palcem tylko kilka centymetrów w górę a nie przez cały ekran Wysłane z mojego Mi-4c Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts