Jump to content

Czy Mi4c nadaje się na bezproblemowy telefon na codzień

anonymousPL

Recommended Posts

No to @gatsem napisales dokladnie to, o co mi chodziło ;) do gier raczej nie uzywam (okazjonalne candy crush :P) natomiast uzywam bardzo intensywnie w rzeczach takich jak: FB, Youtube, Messenger (prawie nonstop), Snapchat, bluetooth, yanosik, spotify. Chodzi mi po prostu o to, zebym mogl zmienić piosenkę, zamowic pizze i wyslac 50 snapow i to wszystko stojac na jednych światłach ;) oczywiscie koloryzuje, ale mam nadzieje ze rozumiecie o co mi chodzi.

@gatsem spróbuj może dodać apke to autostartu i nadać jej uprawnienia "pływające okna"

1 godzinę temu, anonymousPL napisał:

natomiast uzywam bardzo intensywnie w rzeczach takich jak Snapchat. Chodzi mi po prostu o to, zebym mogl wyslac 50 snapow

No to cię rozczaruję. Podczas korzystania ze Snapchata będąc na ekranie aparatu telefon także mocno się grzeje.

EDIT
może po prostu ja z niego za dużo korzystam :P

Edited by Matixx

No i mam Mi4c :) z dotykiem dużych problemów nie mam, ale są dwie rzeczy z którymi mam problem: 

1. Czy da się jakoś ustawic żeby telefon informował o powiadomieniach przy słuchaniu muzyki na słuchawkach (przy włączonych wibracjach) 

2. Czy to normalne że nie jest łatwo odblokować szybko telefon (ekran blokady delikatnie idzie w górę, ale się nie odblokowuje). Miałem miui na s3 i był ten sam problem

2. Czy to normalne że nie jest łatwo odblokować szybko telefon (ekran blokady delikatnie idzie w górę, ale się nie odblokowuje). Miałem miui na s3 i był ten sam problem

Przeciągaj palcem tylko kilka centymetrów w górę a nie przez cały ekran :)

Wysłane z mojego Mi-4c

• mrosi locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...