piotrek_ustron Posted February 10, 2016 Share Posted February 10, 2016 Jakich okularów VR używacie do Redmi Note 3? Jakie widzicie w nich wady i zalety? Osobiście próbowałem Weebo3D 2.0 i VR BOX 2, ale niezbyt dobrze mi się ich używało i chciałbym zakupić jakieś inne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Monra Posted February 11, 2016 Share Posted February 11, 2016 Dnia 10.02.2016o19:11, piotrek_ustron napisał: Jakich okularów VR używacie do Redmi Note 3? Jakie widzicie w nich wady i zalety? Osobiście próbowałem Weebo3D 2.0 i VR BOX 2, ale niezbyt dobrze mi się ich używało i chciałbym zakupić jakieś inne. Dlaczego Weebo3D 2.0 nie przypadły ci do gustu pytam ponieważ sam rozważam zakup Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafaello Posted February 11, 2016 Share Posted February 11, 2016 Dnia 10.02.2016o19:11, piotrek_ustron napisał: Jakich okularów VR używacie do Redmi Note 3? Jakie widzicie w nich wady i zalety? Osobiście próbowałem Weebo3D 2.0 i VR BOX 2, ale niezbyt dobrze mi się ich używało i chciałbym zakupić jakieś inne. Napisz proszę jakie inne masz na myśli ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotrek_ustron Posted February 11, 2016 Author Share Posted February 11, 2016 Monra, na krawędziach nie widziałem ostro. Rafaello, aktualnie czekam na Vrizzmo Volt, zobaczymy jak będzie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Monra Posted February 12, 2016 Share Posted February 12, 2016 15 godzin temu, piotrek_ustron napisał: Monra, na krawędziach nie widziałem ostro. Rafaello, aktualnie czekam na Vrizzmo Volt, zobaczymy jak będzie. Hm było to aż tak widoczne? Jeśli chciałbyś się ich pozbyć to daj znać na pm chyba zdecyduje się na ich zakup Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotrek_ustron Posted February 12, 2016 Author Share Posted February 12, 2016 10 minut temu, Monra napisał: Hm było to aż tak widoczne? Jeśli chciałbyś się ich pozbyć to daj znać na pm chyba zdecyduje się na ich zakup Niestety mnie to przeszkadzało. Pozbyłem się ich dwa dni temu, zwróciłem je zgodnie z prawem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dutche Posted February 13, 2016 Share Posted February 13, 2016 Ja kupiłem takie kartonowe:)) działa super 3d i vr360 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Monra Posted February 13, 2016 Share Posted February 13, 2016 Dnia 11.02.2016o21:33, piotrek_ustron napisał: Monra, na krawędziach nie widziałem ostro. Rafaello, aktualnie czekam na Vrizzmo Volt, zobaczymy jak będzie. Słuchaj rozważam jeszcze Vr box 2 mają trochę bajerów w porównaniu do weebo3d warto dopłacić? Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotrek_ustron Posted February 14, 2016 Author Share Posted February 14, 2016 23 godziny temu, Monra napisał: Słuchaj rozważam jeszcze Vr box 2 mają trochę bajerów w porównaniu do weebo3d warto dopłacić? Moim zdaniem nie warto. Regulacja soczewek była dość słaba, soczewki same się przemieszczały i było widać krawędzie telefonu. Może poczekaj na Weebo3D 3.0? Podobno mają wyjść za jakiś czas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Monra Posted February 14, 2016 Share Posted February 14, 2016 (edited) Dnia 14.02.2016o21:03, piotrek_ustron napisał: Moim zdaniem nie warto. Regulacja soczewek była dość słaba, soczewki same się przemieszczały i było widać krawędzie telefonu. Może poczekaj na Weebo3D 3.0? Podobno mają wyjść za jakiś czas. Może faktycznie poczekam bo innej ciekawej oferty nie ma a jest gigantyczny problem z dostaniem weebo3D 2.0 planuję też zakup kontrolerów od wii i maty do DDR zrobię sobie po kosztach mały zestaw do vr gamingu i w sumie Weebo3D 3.0 brał bym w ciemno rozumiem że twórcy nie podawali daty premiery nowej wersji ? PS z tego co wyczytałem w internecie wersja 3.0 będzie miała regulowane soczewki więc podejrzewam że naprawdę lepiej zaczekać Edit 2 3 edycja weebo3d będzie dostępna na przełomie miesiąca Edited February 18, 2016 by Monra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bob1990 Posted May 19, 2016 Share Posted May 19, 2016 Osobiście korzystam z Oculus Google Cardboard http://www.dilmarket.pl/pl/p/Okulary-3D-Oculus-Google-Cardboard/94 i jestem zadowolony. Pasują do większości telefonów i naprawdę się sprawdzają Link to comment Share on other sites More sharing options...
szczuru Posted May 19, 2016 Share Posted May 19, 2016 47 minut temu, Bob1990 napisał: Osobiście korzystam z Oculus Google Cardboard http://www.dilmarket.pl/pl/p/Okulary-3D-Oculus-Google-Cardboard/94 i jestem zadowolony. Pasują do większości telefonów i naprawdę się sprawdzają RN3 jest podobnych rozmiarów co RN2? Pytam, bo sam się zastanawiałem nad Google Cardboard, ale w większości opisów jest podane, że wchodzą tam telefony tylko do 5" ;/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grothgar Posted July 12, 2016 Share Posted July 12, 2016 Dobra dobra. Powiedzcie lepiej jak z pikselozą na ekranie? W koncu to 5,5 cala i tylko full hd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alanseris Posted October 29, 2016 Share Posted October 29, 2016 Witam czy posiada z Was ktoś gogle VR do Redmi Note 3 Pro ?? Jakie polecacie i co można na nich zdziałać konkretnie ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pull1990 Posted November 21, 2016 Share Posted November 21, 2016 Jeśli jesteś zainteresowany jeszcze to pisz na pw. Mam super gogle w ilości o jeden więcej niż potrzebuje Link to comment Share on other sites More sharing options...
alanseris Posted November 21, 2016 Share Posted November 21, 2016 Jakie masz te google ?? fotki , model ,specyfikacje, soczewki ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lennox Posted April 3, 2017 Share Posted April 3, 2017 Ja używam tych okularów http://www.lefant.pl/okulary-vr-3d-wirtualna-rzeczywistosc-id-70, telefon pasuje jak ulał i nie mam żadnych problemów! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts