homman Posted May 24, 2016 Share Posted May 24, 2016 Nie po prostu napaliłem się urządzenie bo tak polecacie a podałem co najmniej 3 powodu dlaczego zakup jest bez sensu. Rozumie że coś z tego masz i bronisz urządzenia ale to nie zmienia kwestii że urządzenie ma WIELE wad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
baku1991 Posted May 24, 2016 Author Share Posted May 24, 2016 Hehe, teraz to dołożyłeś do pieca. Figę z makiem z tego mam. Satysfakcję, że mnie i innym się wygodniej korzysta z urządzenia. Myślisz, że robię to za pieniądze? Nawet mi się nie chce tego komentować bo złamanego grosza za to nie widziałem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kupiec1985 Posted May 25, 2016 Share Posted May 25, 2016 12 godzin temu, homman napisał: Nie po prostu napaliłem się urządzenie bo tak polecacie a podałem co najmniej 3 powodu dlaczego zakup jest bez sensu. Rozumie że coś z tego masz i bronisz urządzenia ale to nie zmienia kwestii że urządzenie ma WIELE wad. Skoro ma dla Ciebie "wiele wad" to nie kupuj . nie komentuj w tym wątku bo jak byś nie zauważył odbiegasz od tematu. Idź wylewaj swoje żale gdzie indziej ja używam codziennie swojego roidmi i jestem bardzo zadowolony. Tak samo jestem zadowolony ze spolszczenia aplikacji, za które Ci Baku1991 bardzo dziękuje Link to comment Share on other sites More sharing options...
megane_1234 Posted June 2, 2016 Share Posted June 2, 2016 Czy mając telefon innej marki będę miał problem aby połączyć się z transmiterem? Łączyliście się z nim telefonami Samsunga/Sony? Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
megane_1234 Posted June 2, 2016 Share Posted June 2, 2016 Czy mając telefon innej marki będę miał problem aby połączyć się z transmiterem? Łączyliście się z nim telefonami Samsunga/Sony? Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
baku1991 Posted June 2, 2016 Author Share Posted June 2, 2016 Kolego, nie powinno być żadnego problemu normalny Bluetooth. Link to comment Share on other sites More sharing options...
homman Posted June 2, 2016 Share Posted June 2, 2016 baku znowu głupoty... Jak tu wyłączyć subskrybcje ? Musi mieć bluetooth 4.0 > Czyli tel max 2 3 letni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
baku1991 Posted June 3, 2016 Author Share Posted June 3, 2016 Czyli 90% telefonów, ale mniejsza o to. Jeśli masz problemy z wyłączeniem subskrypcji tematu to wiele wyjaśnia na twój temat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Winiu89 Posted September 1, 2016 Share Posted September 1, 2016 Dzisiaj przyjdzie do mnie moje roidmi, widzę, że w sklepie play jest apka od producenta "Roidmi driver" czy to jest ta sama apka, co przetłumaczona przez @baku1991 mifm? Język angielski mi nie przeszkadza, więc zastanawiam się co zainstalować do obsługi tego urządzenia? Mifm z tego tematu czy angielską wersję roidmi driver? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alan987 Posted October 31, 2016 Share Posted October 31, 2016 Jest nowa wersja aplikacji 2.0.4 gdzie usunięto logowanie. Będzie też przetłumaczone? Link to comment Share on other sites More sharing options...
danioRM Posted February 27, 2017 Share Posted February 27, 2017 Link nie działa, mógłby ktoś wrzucić ponownie? Na GP jest już wersja 2.1.1, jaka jest z tłumaczeniem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
baku1991 Posted March 1, 2017 Author Share Posted March 1, 2017 Już dosyć dawno nie wspieram tłumaczenia tej apki i raczej narazie nie będę. Sam mam najstarsze Roidmi, gdzie aplikacja jest mocno ograniczenia, a czasu mam dość mało aktualnie. Dodatkowo oficjalnie jest angielska wersja która chyba jest wystarczająca.Wysłane z mojego MI 4W przy użyciu Tapatalka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
danioRM Posted March 5, 2017 Share Posted March 5, 2017 Już dosyć dawno nie wspieram tłumaczenia tej apki i raczej narazie nie będę. Sam mam najstarsze Roidmi, gdzie aplikacja jest mocno ograniczenia, a czasu mam dość mało aktualnie. Dodatkowo oficjalnie jest angielska wersja która chyba jest wystarczająca.Wysłane z mojego MI 4W przy użyciu TapatalkaOk, dzięki za odpowiedź. Mi nie jest potrzebne, pytałem z ciekawości Wysłane z mojego Redmi Note 3 Pro pro przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
tyger Posted June 23, 2017 Share Posted June 23, 2017 Czy jak będzie to ustrojstwo cały czas podłączone to na postoju wyładuje mi akumulator. Nie wiem czy wychodząc do domu może to być podłączone do gniazda zapalniczki w którym jest cały czas napięcie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzik Posted June 23, 2017 Share Posted June 23, 2017 A napięcie w zapalniczce odcina się po wyłączeniu zapłonu? (jezeli po wyciągnięciu kluczyka nadal świeci to po tygodniu moze rozładować aku) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts