Sebx Posted February 8, 2016 Posted February 8, 2016 (edited) Witam znajomy posiada xaomi redmi note 2 prime który zaproponował że mi sprzeda za pół darmo ponieważ jest w nim bug, przez który nie da się z niego korzystać mianowicie Telefon po odblokowaniu cały czas zachowuje się jak by ktoś przyciskał przycisk home otwiera się okno aplikacji do zamkniecia , po czym zamyka i od nowa to samo przy tym czuć wibrację tak jak przy wciskaniu przycisku dotykowego czy da się to naprawić jakimś małym kosztem ? czy digitizer a w tym przypadku cały wyświetlacz ogs do wymiany ? Edited February 8, 2016 by Sebx błąd wiadomości
d3tr0 Posted February 8, 2016 Posted February 8, 2016 Ktoś ostatnio był z takim problemem i nic nie wyszlo. Może kolega Miflash można spróbować jak nic nie da to serwis
Sebx Posted February 8, 2016 Author Posted February 8, 2016 Ok dzięki można zamknąć rozmyśliłem się z odkupienia i kupuję w Chinach jeśli nie zapłacę vatu to wyjdzie mnie 500 zł za wersję 16GB
ZduneX25 Posted February 9, 2016 Posted February 9, 2016 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Recommended Posts