Armani Posted February 8, 2016 Share Posted February 8, 2016 Ciekawi mnie czy i jak mozna zmienic domyslny program do sluchania muzyki od MIUI, ktory znajduje sie tutaj: Zamiana domyslnego programu do muzyki w Default Apps nie pomogla i zawsze otwiera mi sie MIUI Music Player, a chcialbym go zmienic na np. Rocket Player. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wojtasemaj Posted February 8, 2016 Share Posted February 8, 2016 Domyślnie sterowana będzie ostatnia apka której używałeś. Nie ma innej opcji i nic z tym nie zrobisz Link to comment Share on other sites More sharing options...
fyme Posted February 8, 2016 Share Posted February 8, 2016 Może zamrozić apkę miui music Player jeśli z niej nie korzysta. Wysłane z mojego Find 5 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
wojtasemaj Posted February 8, 2016 Share Posted February 8, 2016 @up Ale i tak na niewiele się to zda. Innej apki niż stockowa i tak nie włączysz tym skrótem. Sterować możesz za jego pomocą ale po wcześniejszym odpaleniu innej aki z jej domyślnej ikony, Inaczej mówiąc - dopóki nie włączy RocketPlayer nie będzie mógł sterować za pomocą wspomnianego skrótu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Armani Posted February 8, 2016 Author Share Posted February 8, 2016 Ok, dzieki wszystkim za wyjasnienie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted February 9, 2016 Share Posted February 9, 2016 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts