Jump to content

Mi Note Pro dead...

Krisgaj

Recommended Posts

Moja historia jest przygnębiająca- po dwóch dniach radości z posiadania najfajniejszego multiurządzenia ( powiedzieć telefonu to za mało) z jakim miałem do czynienia,po udanym wgraniu dzięki Waszym wskazówkom świetnego polskiego Miui( chodził na nim pięknie przez 1 dzień),po drugim z kolei,całonocnym ładowaniu- mój Mi umarł- nie można go włączyć,nie ładuje się,nie można wprowadzić go w fastboot,oczywiście nie wykrywa go komputer po usb. Czy ktoś z Was kiedykolwiek słyszał o takim dramacie? Czy zostaje tylko odesłanie go do polskiej firmy,która mi go sprzedała?

Pozdrawiam Krisgaj

Dziękuję za próby pomocy! Czytam jako tako ;) - dlatego w poprzednim poście napisałem że nie mogę uruchomić trybu recovery ITP.- przez itp rozumiejąc także tryb download. Powinieniem być bardziej precyzyjny- moja wina. Niestety żadna z obu metod wejścia w tryb download ( o trzeciej z wyciąganiem baterii nie mówię) nie przyniosła efektu- telefon na nic nie reaguje.

Telefon oddałem do firmy,która mi go sprzedała- celowo wybrałem taką,którą mam w pobliżu,więc było to łatwe. Na razie firma zachowuje się profesjonalnie- obiecali wymianę telefonu na nowy- teraz czekam na jego sprowadzenie. Dam znać o wynikach "akcji". Pozdrawiam i dziękuję za porady.

Krisgaj

• 4 weeks later...

Piszę tę wiadomość z mojego nowego Mi Note Pro- firma z Koła jednak stanęła na wysokości zadania i wymieniła popsuty egzemplarz na nowy. To wspaniałe urządzenie to przede wszystkim moje narzędzie pracy,ale też źródło ogromnej "gadżeciarskiej" frajdy! Następny telefon to też będzie Xiaomi!

• mrosi locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...