Krisgaj Posted February 7, 2016 Share Posted February 7, 2016 Moja historia jest przygnębiająca- po dwóch dniach radości z posiadania najfajniejszego multiurządzenia ( powiedzieć telefonu to za mało) z jakim miałem do czynienia,po udanym wgraniu dzięki Waszym wskazówkom świetnego polskiego Miui( chodził na nim pięknie przez 1 dzień),po drugim z kolei,całonocnym ładowaniu- mój Mi umarł- nie można go włączyć,nie ładuje się,nie można wprowadzić go w fastboot,oczywiście nie wykrywa go komputer po usb. Czy ktoś z Was kiedykolwiek słyszał o takim dramacie? Czy zostaje tylko odesłanie go do polskiej firmy,która mi go sprzedała? Pozdrawiam Krisgaj Link to comment Share on other sites More sharing options...
solek Posted February 7, 2016 Share Posted February 7, 2016 Przygnębiająca historia. Ratujcie Wysłane z mojego MI NOTE Pro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acid Posted February 8, 2016 Share Posted February 8, 2016 Przejdź do download mode: http://en.miui.com/thread-13321-1-1.html i wgraj miflash w tym trybie. Potem jeśli sam się nie uruchomi to naciśnij power przez 1 minutę by wyjść z tego trybu. Wysłano z Mi4c Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krisgaj Posted February 8, 2016 Author Share Posted February 8, 2016 Niestety w telefonie nie reagują żadne przyciski- nie mogę go wprowadzić w żaden recovery mode itp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adagdu Posted February 8, 2016 Share Posted February 8, 2016 Może coś z zasilaniem? Bateria padła np... Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acid Posted February 8, 2016 Share Posted February 8, 2016 Niestety w telefonie nie reagują żadne przyciski- nie mogę go wprowadzić w żaden recovery mode itp. Ale umiesz czytać? Czy pisałem o recovery? Wysłano z Mi4c Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krisgaj Posted February 8, 2016 Author Share Posted February 8, 2016 Dziękuję za próby pomocy! Czytam jako tako - dlatego w poprzednim poście napisałem że nie mogę uruchomić trybu recovery ITP.- przez itp rozumiejąc także tryb download. Powinieniem być bardziej precyzyjny- moja wina. Niestety żadna z obu metod wejścia w tryb download ( o trzeciej z wyciąganiem baterii nie mówię) nie przyniosła efektu- telefon na nic nie reaguje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ialath Posted February 8, 2016 Share Posted February 8, 2016 No i co to będzie teraz z tobią znaczy twoim fonem?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krisgaj Posted February 9, 2016 Author Share Posted February 9, 2016 Telefon oddałem do firmy,która mi go sprzedała- celowo wybrałem taką,którą mam w pobliżu,więc było to łatwe. Na razie firma zachowuje się profesjonalnie- obiecali wymianę telefonu na nowy- teraz czekam na jego sprowadzenie. Dam znać o wynikach "akcji". Pozdrawiam i dziękuję za porady. Krisgaj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krisgaj Posted March 3, 2016 Author Share Posted March 3, 2016 Piszę tę wiadomość z mojego nowego Mi Note Pro- firma z Koła jednak stanęła na wysokości zadania i wymieniła popsuty egzemplarz na nowy. To wspaniałe urządzenie to przede wszystkim moje narzędzie pracy,ale też źródło ogromnej "gadżeciarskiej" frajdy! Następny telefon to też będzie Xiaomi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts