piotrplawecki Posted February 6, 2016 Share Posted February 6, 2016 (edited) Witam po przejściu na androida 6 na mi4 w problem z aktualizacją apki wszystko jest na focie Edited February 6, 2016 by piotrplawecki Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotrplawecki Posted February 6, 2016 Author Share Posted February 6, 2016 (edited) Witam po przejściu na androida 6 na mi4 w problem nie można zainstalować wogole tej nawigacji wywala błąd 502 ma ktoś taki problem albo rozwiązanie? Edited February 6, 2016 by piotrplawecki Link to comment Share on other sites More sharing options...
fredek Posted February 6, 2016 Share Posted February 6, 2016 Na CM13 (android 6.0.1) działa, także jakiś problem z miui. Spróbuj może zmienić język systemu na angielski i wtedy instalować, to czasami pomagało. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzesiuso Posted February 6, 2016 Share Posted February 6, 2016 (edited) 5 godzin temu, piotrplawecki napisał: Witam po przejściu na androida 6 na mi4 w problem nie można zainstalować wogole tej nawigacji wywala błąd 502 ma ktoś taki problem albo rozwiązanie? Zainstalowałem, działa MIUI 6.1.28. Sprawdziłem na 6.2.4 również działa bez problemu. Jeździłem po Lublinie, doprowadziła mnie do celu. Problem pewnie dotyczy Twojego telefonu. Edited February 6, 2016 by Grzesiuso Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotrplawecki Posted February 6, 2016 Author Share Posted February 6, 2016 Ja mam zainstalowana aktualizacje 6.2.4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZduneX25 Posted February 6, 2016 Share Posted February 6, 2016 Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotrplawecki Posted February 6, 2016 Author Share Posted February 6, 2016 Zmiana języka nic nie daje dodaje zdjecie Link to comment Share on other sites More sharing options...
woonski Posted February 27, 2016 Share Posted February 27, 2016 Mam to samo, więc nie jesteś odosobniony Podejrzewam, że problem jest u osób, które miały wcześniej zainstalowane Here Maps i aktualizacja te mapy wyrzuciła (nie wiedzieć czemu) i teraz nie idzie ich na nowo zainstalować Link to comment Share on other sites More sharing options...
PermBan Posted March 5, 2016 Share Posted March 5, 2016 (edited) SYGIC też nie działa. 'aplikacja NIE została zainstalowana' instalowana może 5-6x, za każdym razem ta sama informacja. Edited March 5, 2016 by PermBan Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZduneX25 Posted March 5, 2016 Share Posted March 5, 2016 Miałem tak na kilku po przejściu na 6.0, konieczny był wipe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts