Matel Posted February 4, 2016 Posted February 4, 2016 Witam! Chciałbym kupić smartphone Xiaomi Redmi Note 3 Prime na fakturę VAT, ale nie wiem gdzie. Zastanawiałem się nad https://sklepxiaomi.pl/ ,ale nie mogę nigdzie znaleźć żadnych opinii. Może polecicie inny sklep, w którym mógłbym zakupić owy telefon na fakturę oraz z gwarancją na 2 lata ?
Nezumi Posted February 4, 2016 Posted February 4, 2016 Technos-Online lub Accessoriess4You. Nigdzie indziej nie kupuj. Po 2 Gwarancja 2lata... Producent daje tylko rok, więc nie licz na więcej, wszystkie 2letnie to zazwyczaj "lep na muchy" bez pokrycia.
Matel Posted February 4, 2016 Author Posted February 4, 2016 (edited) @Nezumi Czy ich gwarancja jest w Polsce ? Edited February 4, 2016 by Matel
Nezumi Posted February 4, 2016 Posted February 4, 2016 6 minut temu, Matel napisał: @Nezumi Czy ich gwarancja jest w Polsce ? Szczerze? Takie coś jak gwarancja w Polsce oznacza, że będzie na lewych częściach, niskiej jakości... A4Y wysyła do Chin, Technos, chyba ma własny serwis, a w razie niepowodzenia wysyła do chin.
Recommended Posts