hancock Posted January 29, 2016 Posted January 29, 2016 Znacie jakąś sprawdzoną aplikację która będzie zarządzać naszą baterią? Próbowałem taką apkę" 2 Battery pro-Baterry saver" tylko że, wykrzacza sie przy próbie uruchomienia.
hancock Posted January 29, 2016 Author Posted January 29, 2016 25 minut temu, Tygrys napisał: Battery amplifier oraz Greenify. nie wiem dlaczego funkcja automatycznego wyłączania transmisji danych przy włączeniu w tryb hibernacji krzaczy aplikację.
hhunter22 Posted January 29, 2016 Posted January 29, 2016 Wiecie że te apki ciągną baterię? Nie lepiej przyciemnić ekran, wyłączyć Wi-Fi jak nie korzystasz, albo w aplikacjach które z niego korzystają ustawić w miarę długi czas synchronizacji. Nie czyścić ramu co chwilę. Śmiem twierdzić że bez używania aplikacji która oszczędza baterię wychodzę lepiej niż z nią. To takie placebo te aplikacje. Jest też opcja np wyłączania całkowicie telefonu w nocy ale po co.. Dla 3-4% nie warto. Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Jak nie korzystacie z netu z karty sim warto ustawić np 2g i wybrać ręcznie jedna sieć (play). Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
galakty Posted January 29, 2016 Posted January 29, 2016 Greenify nie ciągnie baterii, można spróbować.
Marvinka Posted January 29, 2016 Posted January 29, 2016 9 minut temu, hhunter22 napisał: Wiecie że te apki ciągną baterię? Nie lepiej przyciemnić ekran, wyłączyć Wi-Fi jak nie korzystasz, albo w aplikacjach które z niego korzystają ustawić w miarę długi czas synchronizacji. Nie czyścić ramu co chwilę. Śmiem twierdzić że bez używania aplikacji która oszczędza baterię wychodzę lepiej niż z nią. To takie libido te aplikacje. Jest też opcja np wyłączania całkowicie telefonu w nocy ale po co.. Dla 3-4% nie warto. Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Jak nie korzystacie z netu z karty sim warto ustawić np 2g i wybrać ręcznie jedna sieć (play). Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Placebo. Libido to to, z czego powodu cierpią chłopcy poniżej 60 roku życia. Ale z wyłączeniem drugiej karty SIM to bardzo dobra rada. 1
hhunter22 Posted January 29, 2016 Posted January 29, 2016 No tak pomyliłem pojęcia. Człek zmęczony to plecie... Ja jak większość czasu mam Wi-Fi. I mam zasięg ustawiony na 2g tylko i jedna sieć przypisana. Mieszkam na wsi między dwoma antenami i play świruje ciągle przełącza się zasięg play/plus/tmobile co żre baterię. W dodatku jak chce ustawić 4g to już wgl masakra. Tak dzwonić dzwoni sms też są, a jak raz w tygodniu potrzebuje gdzieś jechać i net mieć to 20 sekund i mam 4g znowu Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Greenify nie ciągnie baterii, można spróbować. Ciągnie prąd z energii słonecznej? Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka No tak pomyliłem pojęcia. Człek zmęczony to plecie... Ja jak większość czasu mam Wi-Fi. I mam zasięg ustawiony na 2g tylko i jedna sieć przypisana. Mieszkam na wsi między dwoma antenami i play świruje ciągle przełącza się zasięg play/plus/tmobile co żre baterię. W dodatku jak chce ustawić 4g to już wgl masakra. Tak dzwonić dzwoni sms też są, a jak raz w tygodniu potrzebuje gdzieś jechać i net mieć to 20 sekund i mam 4g znowu Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Greenify nie ciągnie baterii, można spróbować. Ciągnie prąd z energii słonecznej? Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka ja tam nic nie używam tylko w miarę oszczędnie skonfigurowane i o: Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
Recommended Posts