mAcman Posted January 25, 2016 Share Posted January 25, 2016 Witam, Mam telefon Redmi Note 2 z wgranym MIUIPolska 5.12.24 Czy da się ustawić ekran nadchodzącego połączenia tak aby wyświetlał firmę kontaktu, który dzwoni? Mam dużą listę kontaktów i często samo imię i nazwisko dzwoniącego nie wiele mi mówi. Dziwne, że natywnie nie wyświetla takich ważnych informacji. Powinno być tak, że jak mam wpisaną firmę w kontakt to wyświetla jak nie to nie wyświetla, po co ograniczać informacje skoro jest na to dużo miejsca na ekranie. Znalazłem na forum to samo pytanie: https://miuipolska.pl/forum/topic/7773-nie-wy%C5%9Bwietla-nazwy-firmy-kontaktu-kb-wyszukiwanie-bez-polskich-znak%C3%B3w/ ale metoda tu zaproponowana u mnie nie działa. Czy może ktoś zna jakąś inną metodę jak to ustawić? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted January 26, 2016 Share Posted January 26, 2016 Najprostsze z możliwych rozwiązań, które jest tak proste, że mało kto na nie wpada. : - zamiast nazwiska w karcie kontaktu wpisz nazwę firmy, a w miejsce imienia wpisz nazwisko i imię. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mAcman Posted January 26, 2016 Author Share Posted January 26, 2016 Chyba będę musiał tak zrobić. Dzięki za pomysł Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted January 26, 2016 Share Posted January 26, 2016 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts