Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam,

mam problem z powiadomieniami youtube, a właściwie ich brakiem. RN2 mam od miesiąca i ani razu nie otrzymałem powiadomień push z youtube. W opcjach aplikacji mam włączone powiadomienia, w konfiguracji powiadomień zaznaczone opcje "ikona na pasku statusu" i "pływające okna". Oprócz tego oszczędzanie baterii wyłączone, dodałem youtube do autostartu i "założyłem kłódkę" - bez pozytywnego efektu. Na innym androidzie powiadomienia od razu wyskakują, gdy tylko połączy się z netem...

Używam MIUI Polska, myślałem, że może aktualizacja systemu rozwiąże problem, ale zarówno aktualizacja do wersji 5.12.31, jak i później do 6.1.21 nie zmieniła nic w temacie.

Macie jakiś pomysł, co może być nie tak?

• 1 year later...
Posted

Cześć. 

Mam problem z aplikacją YouTube na Xiaomi Mi6. 

Po pierwsze nie działają powiadomienia typu Push (np. jak obserwowany kanał wrzucił nowy filmik) 

Drugi problem dotyczy dźwięku, spóźnia się on względem obrazu. Czyszczenie danych aplikacji nie pomaga. 

Jakieś pomysły jak temu zaradzić? 

Z góry dziękuję! 

• 3 weeks later...
  • 2 months later...
Posted

Witam,

mam problem z powiadomieniami z Youtube. Zrobiłem wszystko co mogłem powiadomienia z Youtube mam włączone (w autostarcie > uprawnienia nie mam tej aplikacji), mam na niej kłódkę. Nie pomagają żadne samouczki Miui Polska. Czy ktoś ma pomysł co mogę zrobić?

• mrosi locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...