bogrzegorz Posted January 25, 2016 Share Posted January 25, 2016 Kupiem na prezent Mi Note Pro i chcę go dać już przygotowanego i ma jeszcze wszystkie folie / czy dlatego pojawia mi się ten komunikat: Czujnik zasłonięty ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zielonyBB Posted January 25, 2016 Share Posted January 25, 2016 Sprawdź opcje Ustawienia > Blokada > Przypadkowe użycie. Jesli jest włączona a proxy sensor zaslonięty to taki będzie efekt. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
himek72 Posted January 25, 2016 Share Posted January 25, 2016 Odklej folie z góry i będzie dobrze Wysłane z mojego HM NOTE 1S przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
bogrzegorz Posted January 25, 2016 Author Share Posted January 25, 2016 2 godziny temu, zielonyBB napisał: Sprawdź opcje Ustawienia > Blokada > Przypadkowe użycie. Jesli jest włączona a proxy sensor zaslonięty to taki będzie efekt. Pomogło, dzięki bardzo! 2 godziny temu, himek72 napisał: Odklej folie z góry i będzie dobrze Wysłane z mojego HM NOTE 1S przy użyciu Tapatalka Nie chcę odklejać - prezent - jak się nie spodoba to trzeba będzie sprzedać! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted January 25, 2016 Share Posted January 25, 2016 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts