rydelson Posted January 23, 2016 Share Posted January 23, 2016 Czy istnieje możliwość zainstalowania Flash Playera? Moja wersja romu to 6.1.21 Xiaomi.eu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rydelson Posted January 23, 2016 Author Share Posted January 23, 2016 Na stronie, która streamuje wydarzenia sportowe w miejscu odtwarzacza wyświetla się komunikat "error loading player: no playable sources found". Pomyślałem, że jest to związane z brakiem Flash Playera, ponieważ nie działa w przeglądarce systemowej, Google chrome oraz w Dolphinie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rydelson Posted January 23, 2016 Author Share Posted January 23, 2016 Sprawdziłem na komputerze i strona korzysta z JW Player'a. Na Samsungu Note 2 z Androidem 4.4.2 i zainstalowanym Flash Playerem również nie działa. W internecie nie znalazłem rozwiązania, trudno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maniekRCJ Posted February 12, 2016 Share Posted February 12, 2016 nie wiem czy problem dalej występuje... MIUI7 6.1.29, korzystam z Dolphin V11.5.4 i instalowałem Flash Playera w wersji 11.1- streaming działa świetnie. bez flasha nie chciał puścić jak potrzebujesz instalkę FP pisz prv. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krycho22 Posted February 13, 2016 Share Posted February 13, 2016 nie wiem czy problem dalej występuje... MIUI7 6.1.29, korzystam z Dolphin V11.5.4 i instalowałem Flash Playera w wersji 11.1- streaming działa świetnie. bez flasha nie chciał puścić jak potrzebujesz instalkę FP pisz prv. Potwierdzam. Ta konfiguracja działa doskonale. Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
rydelson Posted February 14, 2016 Author Share Posted February 14, 2016 8 godzin temu, krycho22 napisał: Potwierdzam. Ta konfiguracja działa doskonale. U mnie na MIUI stable 7.1.6.0 przy tych samych wersjach Dolphina oraz FP nadal nie działa stream oparty na JWPlayerze. Może to kwestia ustawień uprawnień aplikacji, nie wiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotrplawecki Posted February 15, 2016 Share Posted February 15, 2016 Flash działa na przeglądarce Puffin Link to comment Share on other sites More sharing options...
maniekRCJ Posted February 15, 2016 Share Posted February 15, 2016 U mnie na MIUI stable 7.1.6.0 przy tych samych wersjach Dolphina oraz FP nadal nie działa stream oparty na JWPlayerze. Może to kwestia ustawień uprawnień aplikacji, nie wiem. Jaki masz komunikat? Czasem trzeba ustawić w Dolphin żeby automatycznie odtwarzał flash (wtyczki) Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
rydelson Posted February 15, 2016 Author Share Posted February 15, 2016 Problem rozwiązany! W zaawansowanych ustawieniach Dolphin opcję Klient przeglądarki zmieniłem z Android na PC i JWPlayer zaczął działać. Dziękuję za pomoc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted February 15, 2016 Share Posted February 15, 2016 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts