MatWolf Posted January 16, 2016 Share Posted January 16, 2016 Mam problem taki jak w temacie, wiem, że problem ten pojawiał się już w temacie o odblokowywaniu bootloadera, ale nie chcę robić tam bałaganu. Czy jest jakiś sposób na naprawę tego ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
maelo77 Posted January 16, 2016 Share Posted January 16, 2016 Mam to samo Link to comment Share on other sites More sharing options...
robo32 Posted January 16, 2016 Share Posted January 16, 2016 Wgrajcie TWRP raz jeszcze, podczas resetu tuż po wgraniu TWRP należy trzymać vol+ i power , po tym jak zapali sie MIUI puszczamy power vol+ trzymamy dalej, wchodzimy do TWRP i wgrywamy paczke z SuperSU i mamy TWRP i root. Link to comment Share on other sites More sharing options...
downtown69 Posted January 16, 2016 Share Posted January 16, 2016 Po instalacji miui pl trzeba przed uruchomieniem sflashowac plik supersu. Choć szczerze mówiąc ja o tym zapomniałem a w twrp spokojnie mi weszło. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peran7 Posted January 16, 2016 Share Posted January 16, 2016 Po instalacji miui pl trzeba przed uruchomieniem sflashowac plik supersu. Choć szczerze mówiąc ja o tym zapomniałem a w twrp spokojnie mi weszło. Jak już zainstalowany jest miui pl i uruchomiony to wtedy trzeba wrzucić jeszcze raz recovery przez fasboota. http://www.xiaomidevice.com/blog/xiaomi-redmi-note-3-install-twrp-recovery-tutorial/ Później kopiujemu SU i instalujemy przez recovery. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maelo77 Posted January 16, 2016 Share Posted January 16, 2016 Dziękuję za podpowiedź - działa:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MatWolf Posted January 16, 2016 Author Share Posted January 16, 2016 Niestety u mnie nie działa, po całej operacji wgrania twrp pokazuje mi nadal obrazek domyślnego bootloadera Link to comment Share on other sites More sharing options...
MatWolf Posted January 16, 2016 Author Share Posted January 16, 2016 dziękuję Panowie, poszło według instrukcji robo32, temat do zamknięcia Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted January 17, 2016 Share Posted January 17, 2016 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts