mariaczi Posted January 13, 2016 Share Posted January 13, 2016 Witam, Mam Redmi Note 3 od trzech dni i zaczął mi się wyłączać fb. Włączam i po kilku sekundach się zamyka. Doczyszczanie cache i danych pomaga na chwile i znowu to samo. O co chodzi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mfmkrakow2 Posted January 13, 2016 Share Posted January 13, 2016 Hej. Mialem ten sam problem. Wynikal z tego ze fb pobrany z google play zaktualizowany zostal przez chinski sklep z aplikacjami i jedno na drugie sie nalozylo. Rozwiazanie : odinstaluj fb, wyczysc cleanerem resztki, zainstaluj fb z google play i zaznacz w ustawieniach aplikacji by to google sklep byl domyslnym app store. Zadziala Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariaczi Posted January 14, 2016 Author Share Posted January 14, 2016 9 hours ago, mfmkrakow2 said: Hej. Mialem ten sam problem. Wynikal z tego ze fb pobrany z google play zaktualizowany zostal przez chinski sklep z aplikacjami i jedno na drugie sie nalozylo. Rozwiazanie : odinstaluj fb, wyczysc cleanerem resztki, zainstaluj fb z google play i zaznacz w ustawieniach aplikacji by to google sklep byl domyslnym app store. Zadziala Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Hej..gdzie to się ustawia? Znalazłem tylko zezwolenia... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mfmkrakow2 Posted January 14, 2016 Share Posted January 14, 2016 Ustawienia Opcje aplikacji App store I zaznacz tak jak na screenie Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts