[email protected] Posted November 1, 2016 Share Posted November 1, 2016 5 minut temu, Ciacho23 napisał: Witam. Jak dotrzeć do ustawień domyślnej aplikacji dla jakiejś czynności? Przykładowo chciałem otworzyć jakiś plik, wyskoczylo mi okno z wyborem programu i kliknąłem "zawsze". I teraz chce to zmienić.. Pytanie gdzie? W ustawieniach, zainstalowane aplikacje i na dole masz domyślne aplikacje. O to chodzi ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ciacho23 Posted November 1, 2016 Share Posted November 1, 2016 Nie o to. Tam są tylko domyślne aplikacje dla kilku czynności systemowych Link to comment Share on other sites More sharing options...
[email protected] Posted November 1, 2016 Share Posted November 1, 2016 4 minuty temu, Ciacho23 napisał: Nie o to. Tam są tylko domyślne aplikacje dla kilku czynności systemowych Najlepiej napisz dokładnie o co Ci chodzi, jaka aplikacja, wtedy nie będzie zgadywania 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzegorz.lki Posted November 1, 2016 Share Posted November 1, 2016 Nie o to. Tam są tylko domyślne aplikacje dla kilku czynności systemowychUstawienia, zainstalowane wybierasz aplikacje, której chcesz zmienić ustawienia domyślne, wchodzisz w nią i pod czyszczeniem danych masz ustawienia domyślne, wybierasz i czyścisz. A jak chcesz wyczyścić wszystkie ustawienia domyślne to ustawienia, zainstalowane na dole 'Więcej, resetuj ustawienia aplikacji' ====Wysłane z Redmi 3 by TapaTalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolf45 Posted November 6, 2016 Share Posted November 6, 2016 Ma ktoś link do 6.10.13 na R3? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ahr Posted November 6, 2016 Share Posted November 6, 2016 http://bigota.d.miui.com/6.10.13/miui_HM3_6.10.13_bb496f7ef4_5.1.zip https://www.androidfilehost.com/?fid=385035244224385348 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolf45 Posted November 6, 2016 Share Posted November 6, 2016 Ten pierwszy to global? Nie korzystam z xiaomi.eu Link to comment Share on other sites More sharing options...
ahr Posted November 6, 2016 Share Posted November 6, 2016 Powinien być global. http://en.miui.com/download-298.html#451 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jareks Posted November 6, 2016 Share Posted November 6, 2016 Chciałbym wgrać obraz globala dev na redmi 3 pro, który plik powinienem pobrać? Na tej stronie (http://en.miui.com/a-234.html) są następujące: Redmi 3/Prime Latest Global Developer Version Fastboot File Download Redmi 3S/Prime Latest Global Developer Version Fastboot File Download Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiD Posted November 6, 2016 Share Posted November 6, 2016 15 minut temu, jareks napisał: Chciałbym wgrać obraz globala dev na redmi 3 pro, który plik powinienem pobrać? Na tej stronie (http://en.miui.com/a-234.html) są następujące: Redmi 3/Prime Latest Global Developer Version Fastboot File Download Redmi 3S/Prime Latest Global Developer Version Fastboot File Download wejdź w Informacje o telefonie i zobacz jaki masz model Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baero Posted November 6, 2016 Share Posted November 6, 2016 Działa wam dobrze Textra na MIUI 8 Global? Mi czasami nie przychodzą SMS, podobno, że wychodzące lecą ok. Nie wiem, czy jest to spowodowane samą aplikacją (uprawnienia wszystkie na zielono), czy skutkami awarii Play. Na poprzednich telefonach nic nie zauważyłem niepokojącego, ale wiadomo, każdy telefon jest inny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jareks Posted November 7, 2016 Share Posted November 7, 2016 20 godzin temu, MiD napisał: wejdź w Informacje o telefonie i zobacz jaki masz model Dzięki, za informacje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Senny Posted November 7, 2016 Share Posted November 7, 2016 siemka, mam teraz xiaomi.eu stable 8.0.1.0 jest jakaś wersja stabilniejsza od tej? (na obecną nie narzekam, ale chętnie bym coś nowego wgrał :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
M4rtin Posted November 8, 2016 Share Posted November 8, 2016 Witam, mam szybkie pytanie, chce kupic telefon dla tesciowej, I Redmi 3 Pro, lub 3S wyglada calkiem fajnie. Niestety bedac za granica nie jestem w temacie na temat sieci Polskich, roznych rom'ow i cokolwiek jeszcze tam potrzeba zeby wszystko chodzilo ok. Czy jesli kupie wersje ktora przychodzi z Global Rom, i widze tam jezyk Polski, to czy to w zupelnosci wystarczy zeby chodzil dla niej w Play'u, bez zadnego bawienia sie w dodatkowe ustawienia ? I cos sie natknalem na autoryzowanych delerow jak x-kom, ktorzy maja na razie tylko 3S, jaka jest roznica nabycia tel od nich a z allegro ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yuzan Posted November 9, 2016 Share Posted November 9, 2016 Ma ktoś jeszcze taką przypadłość, że nie może odtwarzać filmików na jbzd? Czasem działają ale tylko gdy otworzę je na nowej karcie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario80 Posted November 10, 2016 Share Posted November 10, 2016 Zniknela albo przez przypadek usunalem apke do radia. Jak ja odzyskać lub moze jest jakas inna alternatywna? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ciacho23 Posted November 12, 2016 Share Posted November 12, 2016 Witam. Pojawi się jakiś niezawodny sposób na roota na globalu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
[email protected] Posted November 13, 2016 Share Posted November 13, 2016 Czy szkło hartowane z Redmi 3 będzie pasowało do Redmi 3s Pro ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mondeoklub Posted November 13, 2016 Share Posted November 13, 2016 Tak to są takie same telefony z wierzchu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
[email protected] Posted November 13, 2016 Share Posted November 13, 2016 Przed chwilą, mondeoklub napisał: Tak to są takie same telefony z wierzchu. Dzięki, tak też myślałem, ale wolałem upewnić się Link to comment Share on other sites More sharing options...
Macdg Posted November 13, 2016 Share Posted November 13, 2016 Witam!! Nie mam dziwieku powiadomienia o przyjsciu sms, zmienialem dzwonik itp ale nic.. dzwiek jest tylko wtedy gdy jest sie aktualnie w aplikacji do pisania smsow, tak to jest tylko wibracja i dioda swieci, mial ktos taki problem??mam miui global.. prosil bym o pomoc, Dziekuje Link to comment Share on other sites More sharing options...
neron Posted November 15, 2016 Share Posted November 15, 2016 witam. zastanawiam się nad zakupem tego telefonu w wersji 3/32 i tu kilka pytań. obecnie posiadam honora 6, ale z racji tego iż potrzebuję telefonu na dwie karty mój wybór padł na redmi 3 pro international. - jak szybko działa telefon, czy procesor jest wystarczający, czy przy działaniu w tle kilku aplikacji telefon muli? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mondeoklub Posted November 15, 2016 Share Posted November 15, 2016 Telefon chodzi szybko, nic nie muli mimo otwartych wielu aplikacji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cukru Posted November 15, 2016 Share Posted November 15, 2016 1 godzinę temu, neron napisał: witam. zastanawiam się nad zakupem tego telefonu w wersji 3/32 i tu kilka pytań. obecnie posiadam honora 6, ale z racji tego iż potrzebuję telefonu na dwie karty mój wybór padł na redmi 3 pro international. - jak szybko działa telefon, czy procesor jest wystarczający, czy przy działaniu w tle kilku aplikacji telefon muli? Redmi 3 nie ma wersji International, Redmi 3S takową posiada z obsługą pasma LTE B20. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tehmal Posted November 15, 2016 Share Posted November 15, 2016 Mirki, tfu! śiaomki mam etui Nillkin... to dobre etui? Tak mnie zastawiało bo, każdy pisze o ipaky... :> Mam od samego początku i jestem zadowolony... (razem ze szkłem hartowanym... i to nie jednym - dobrze że kupiłem po pukłem nim o kant ... i poszedł TG, zamiast wyświetlacza) Ale ciekawi mnie, bo jedyne etui jakie mam to te oryginalne do xiaomi oraz właśnie te) Link to comment Share on other sites More sharing options...
neron Posted November 16, 2016 Share Posted November 16, 2016 9 godzin temu, cukru napisał: Redmi 3 nie ma wersji International, Redmi 3S takową posiada z obsługą pasma LTE B20. zgadza się jakoś mi umknęła literka s, ale dokładnie moje pytanie dotyczy Redmi 3s LTE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 16, 2016 Share Posted November 16, 2016 Mirki, tfu! śiaomki mam etui Nillkin... to dobre etui? Tak mnie zastawiało bo, każdy pisze o ipaky... :> Mam od samego początku i jestem zadowolony... (razem ze szkłem hartowanym... i to nie jednym - dobrze że kupiłem po pukłem nim o kant ... i poszedł TG, zamiast wyświetlacza) Ale ciekawi mnie, bo jedyne etui jakie mam to te oryginalne do xiaomi oraz właśnie te)Ja mam etui Nillkina i sprawuje się dobrze na Redmi 3 PrimeWysłane z mojego Redmi 3 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
schreder Posted November 16, 2016 Share Posted November 16, 2016 A u mnie na mi4 pękł nillkin frosted po dwóch miesiącach. Może ulepszyli te etui od czasu wydania wersji na mi4. Wysłane z Huawei P9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario80 Posted November 21, 2016 Share Posted November 21, 2016 Dnia 15.11.2016 o 21:03, mondeoklub napisał: Telefon chodzi szybko, nic nie muli mimo otwartych wielu aplikacji. Ja sie nie zgodze. Gdy instaluje aktualizacje ze sklepu Play telefonu nie mozna uzywac, przez chwile nie reaguje na nic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mondeoklub Posted November 21, 2016 Share Posted November 21, 2016 No to dziwna przypadłość... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FromWP Posted November 21, 2016 Share Posted November 21, 2016 2 minuty temu, Mario80 napisał: Ja sie nie zgodze. Gdy instaluje aktualizacje ze sklepu Play telefonu nie mozna uzywac, przez chwile nie reaguje na nic. Niczego takiego nie zauważyłem, no chyba że chcesz użyć aplikacji która jest w trakcie aktualizacji, ale to raczej normalne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cukru Posted November 21, 2016 Share Posted November 21, 2016 Szczerze mówiąc mam podobnie, w momencie instalowania aplikacji jest krótka ścinka telefonu, ale nie trwa więcej niż sekundę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gore2kill4 Posted November 27, 2016 Share Posted November 27, 2016 (edited) Witam Właśnie dotarł dla mojej córki telefon Redmi 3 Pro. Pytanie do posiadaczy tego telefonu na dzień dzisiejszy, na zablokowanym BL jaką wersję Global dev wgrać? Chcę jej usunąć soft, który ma bo jest mocno podejrzany [ManH1nt rozwojowa czy jakoś tak ], co dziwne ma od razu roota SU. Może ktoś polecić sprawdzony soft? Pozdrawiam Na komputerze z win 8.1 64bit mam MiFlash 2016.04.01.0 (64bit) Czy takie okno MiFlash wskazuje że telefon został prawidłowo wykryty? Edited November 27, 2016 by gore2kill4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzegorz.lki Posted November 27, 2016 Share Posted November 27, 2016 Witam Właśnie dotarł dla mojej córki telefon Redmi 3 Pro. Pytanie do posiadaczy tego telefonu na dzień dzisiejszy, na zablokowanym BL jaką wersję Global dev wgrać? Chcę jej usunąć soft, który ma bo jest mocno podejrzany [ManH1nt rozwojowa czy jakoś tak ], co dziwne ma od razu roota SU. Może ktoś polecić sprawdzony soft? Pozdrawiam Na komputerze z win 8.1 64bit mam MiFlash 2016.04.01.0 (64bit) Czy takie okno MiFlash wskazuje że telefon został prawidłowo wykryty? Tak. Wgraj najnowszy global Dev i po sprawie.Możesz też się pobawić i wgrać Dev xiaomi.eu ====Wysłane z Redmi 3 by TapaTalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gore2kill4 Posted November 27, 2016 Share Posted November 27, 2016 (edited) Właśnie wgrywam, status jak na screenie ale teraz właczyłem power po odpięciu od kabla i już z 4 min jest logo i się ładuje. No ale czekam, bo mam tak robić podobno( czekanie jest proste) Wystartował ale teraz coś długo trwa "ustawianie regionu" mam czekać? Zaczynam się denerwować. Przycisk Volume działa ekran się przygasza i reaguje jak dotknę. Wybrałem Polska a na dole kręci się kółko "ustawianie regionu" Ile można na to czekać? Czy mam go wyłaczyć? Komputer go wykrywa po podłączeniu kablem ale stoi na tej wstępne konfiguracji regionu . Edited November 27, 2016 by gore2kill4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts