mihaszek Posted January 10, 2016 Share Posted January 10, 2016 Czesto traci polaczenie najgozej ze rano noe ma budzika... :/ From dev co moze byc noe tak... Link to comment Share on other sites More sharing options...
onbluer Posted January 10, 2016 Share Posted January 10, 2016 Mam podobny problem. Dokładnie chodzi o synchronizację z MiFitem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
woland85 Posted January 10, 2016 Share Posted January 10, 2016 A ja nieustannie traciłem połączenie Apple Play Music z Chromecastem oraz scroblowanie do last.fm przestawało działać przy zablokowanym ekranie, i podejrzewam, że źródłem był ten sam problem, co w waszym przypadku: Spróbujcie tego (podaje rozwiązanie do systemu po angielsku): "Settings">"Additional settings">"Battery & perfomance">"Manage apps battery usage">"Choose apps">[Wybieramy aplikację, z którą chcemy być połączeni cały czas]>"Custom"> [rozwija się menu i szukamy pozycji "BACKGROUND NETWORK"]>zaznaczamy "Stay connected". W skrócie: domyślnie po przejściu w stan czuwania telefon rozłącza wszystkie aplikacje w celu zaoszczędzenia energii. Rozwiązanie polega na wyborze aplikacji, które chcemy, aby były cały czas połączone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
onbluer Posted January 10, 2016 Share Posted January 10, 2016 Faktycznie pomogło Naprawdę nie wiem jak Ci dziękować. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mihaszek Posted January 10, 2016 Author Share Posted January 10, 2016 Nie pomoglo mi :/ Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
mihaszek Posted January 10, 2016 Author Share Posted January 10, 2016 Problem mam z mi band tool... nie wiem dlaczego ale nic nie dziala... Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
onbluer Posted January 15, 2016 Share Posted January 15, 2016 Jednak mi też to nie pomogło. Na dodatek ostatnio pojawiły się problemy z funkcją monitorowania snu i budzenia. W Mi Band Tools i Mi Band Notify wszystko jest w porządku. Gdzie może leżeć przyczyna problemów z MiFitem? Sprawdzałem wiele wersji i na każdej mam ten sam problem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
plzws Posted January 17, 2016 Share Posted January 17, 2016 Wydaje mi się że jeśli nie wybierzesz opcji odblokowania telefonu przez Mi Band wszystko jest ok. Miałem podobny problem z zaznaczonym odblokowaniem. Przeinstalowałem app nie włączyłem odblokowania i wszystko działa. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
onbluer Posted January 18, 2016 Share Posted January 18, 2016 Nowa wersja MiFit rozwiązuje wszelkie problemy z synchronizacją. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tajniak Posted January 19, 2016 Share Posted January 19, 2016 Nowa wersja pobierana ze sklepu play, czy APP Store? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mfmkrakow2 Posted January 20, 2016 Share Posted January 20, 2016 http://www.apkmirror.com/apk/xiaomi-technology/mi-fit/mi-fit-1-8-511-2-android-apk-download/ Ta jest najnowsza Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts