prokudator 0 Posted January 9, 2016 Report Share Posted January 9, 2016 Witam witam, mam taki dość wnerwiajacy problem z ustawieniami kamery, gdyż przy każdym włączeniu i wyłączeniu aparatu domyślnie jest ustawiony "odcień skóry" na +2 (co przekłada się też na nagrywanie), a jak przejde do kamery, to 1. Ustawiona jakość HD, a chciałbym zawsze 4k, bo mam 64gb i dużo miejsca 2. Strasznie szumi, a pomaga włączenie opcji "audio focus" Chciałbym żeby był domyślnie wyłączony ten odcień skóry, bo nagrywani ludzie wyglądają jak laleczki i domyślnie 4k. No i czemu tyle szumów bez audio focusa? Załączam zdjęcie z audio focusem wyłączonym(czyli zaszumiony obraz) , a w komentarzu z włączonym (ograniczenie rozmiaru pliku) Z włączonym audio focusem Link to post Share on other sites
ZduneX25 780 Posted January 10, 2016 Report Share Posted January 10, 2016 1) tego się nie da zmienić Link to post Share on other sites
rockmonster 11 Posted January 10, 2016 Report Share Posted January 10, 2016 Na pierwszym zrzucie masz włączony hdr co na pewno zwiększa szum. Wysłane z mojego MI 4W 1 Link to post Share on other sites
Recommended Posts