filipow Posted January 7, 2016 Share Posted January 7, 2016 Nie mogę dodać odcisku palca, gdy wchodzę w ustawieniach do menu blokady daję dodaj odcisk palca, to jest napisane tylko przyłóż palec i jak przykładam to nie ma żadnej reakcji. Moje pytanie jest takie czy jest to błąd systemu czy może czytnik jest zepsuty. Mam wersję MIUI 77.0.11.0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pull1990 Posted January 7, 2016 Share Posted January 7, 2016 Temat o czajniku palca już byl. Soft jaki masz to syf i być może to jego wina. Spróbuj może stać stock. Są tematy - poczytaj Link to comment Share on other sites More sharing options...
leonov Posted January 7, 2016 Share Posted January 7, 2016 Dokladnie wina softu, miałem to samo, teraz na MIUI Polska jest IDEALNIE Link to comment Share on other sites More sharing options...
filipow Posted January 7, 2016 Author Share Posted January 7, 2016 a wgranie go wpływa jakkolwiek na gwarancję? Link to comment Share on other sites More sharing options...
leonov Posted January 7, 2016 Share Posted January 7, 2016 Wgrywacz oryginalny ROM od XIAOMI więc raczej nie Link to comment Share on other sites More sharing options...
JoHnNy08PL Posted January 7, 2016 Share Posted January 7, 2016 3 godziny temu, leonov napisał: Dokladnie wina softu, miałem to samo, teraz na MIUI Polska jest IDEALNIE Soon Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikxer Posted January 18, 2016 Share Posted January 18, 2016 Siemka, posiadam RN3 na wersji MIUI 6.1.14 i problem z czytnikiem linii papilarnych. Wszystko śmiga super przez kilkanaście minut/godziń/odblokowań telefonu, po czym nagle zupełnie przestaje on działać (czytnik w ogóle nie reaguje na cokolwiek). Sprawa się 'naprawia' restartem telefonu ale potem i tak po jakimś czasie przestaje działać. Czy miał ktoś coś podobnego? Z góry dzięki Link to comment Share on other sites More sharing options...
woland85 Posted January 18, 2016 Share Posted January 18, 2016 (edited) Ja mam tak, że czasem po długim nieużywaniu telefonu (szczególnie rano), czytnik nie reaguje. Pomaga jednak jedno odblokowanie manualne i później znów działa. Troszkę tak, jakby proces systemowy odpowiedzialny za odblokowywanie telefonu palcem przechodził po dłuższym czasie nieaktywności telefonu w stan uśpienia. MIUI Polska 6.1.7 Edited January 18, 2016 by woland85 Link to comment Share on other sites More sharing options...
losie0 Posted January 18, 2016 Share Posted January 18, 2016 Mam dokładnie to samo. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero Posted March 17, 2016 Share Posted March 17, 2016 Witam, mam dokładnie tak samo czy może ktoś już rozwiązał ten problem? U mnie czytnik działa po restercie telefonu i po kilku godzinach przestaje działać do następnego restartu :/ odblokowanie poprzez " zygzaki " nie pomaga. Trochę lipa z tym czytnikiem skoro nie można go używać, tylko 2 razy dziennie trzeba resetować telefon aby działał. Pytanie mam czy każdy redmi note 3 tak ma? czy po prostu poszczególne egzemplarze ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nexus123 Posted May 12, 2016 Share Posted May 12, 2016 Witam, również mam taki problem jak poprzednicy tylko zainstalowany mam rom MIUI 7 by xiaomi.EU 6.1.11 wersja rozwojowa czy zmiana romu w czymś pomoże czy to zepsuty czytnik ? Dodam jeszcze, że czasami żeby czytnik zaczął działać wystarczy reset telefonu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smigoll Posted May 13, 2016 Share Posted May 13, 2016 Witam, również mam taki problem jak poprzednicy tylko zainstalowany mam rom MIUI 7 by xiaomi.EU 6.1.11 wersja rozwojowa czy zmiana romu w czymś pomoże czy to zepsuty czytnik ? Dodam jeszcze, że czasami żeby czytnik zaczął działać wystarczy reset telefonu. Zaaktualizuj rom Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
hhunter22 Posted May 18, 2016 Share Posted May 18, 2016 (edited) ja wam powiem ze z tym czytnikiem to w kratkę... na jednym romie działa na drugim na dwoje babka wróżyła.... czasami przycina sie i trzeba odblokować "zygzakiem".. to samo z blutem.. opaska zeby sie sparowała muszę wyłączyć/włączyć bluta... sam już nie wiem w czym problem... wszystko obkłudkowane, uprawnienia dane..troszkę to irytujące... problem powtarza się od 5/6 aktualizacji. te noworoczne romy styczeń/luty pod tym względem były ok. chyba trzeba bedzie zrobić full wipe tylko tak mi się chce potem wszystko instalować itd że szok... Edited May 18, 2016 by hhunter22 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest mniamek75 Posted May 18, 2016 Share Posted May 18, 2016 (edited) A zainstaluj sobie stable 7.1.6 to zobaczysz jak powinien działać prawidłowo czytnik i jak łączy bluetooth Niema deweloperskich wodotrysków ale...coś za coś ;) Edited May 18, 2016 by mniamek75 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts