MarcinZm Posted January 7, 2016 Share Posted January 7, 2016 Witam! Dziś stałem się szczęśliwym posiadaczem telefonu Xiaomi Redmi Note 3 32 GB. Niestety nie działa mi GPS. W menu, gdzie się włącza m.in. bluetoth, czy wifi nie mam wogóle opcji GPS. Czy możecie mi pomóc to włączyć. Aplikacje, które chcą korzystać z geolokalizacją krzyczą, że geolokalizacja jest wyłączona. W ustawieniach konta google mam włączona lokalizację. Mam wersję MIUI 7.0. (stabilna) i 7.00.11.00 (LHNCNCJ). Proszę o pomoc Pozdrawiam i dziękuje Link to comment Share on other sites More sharing options...
leonov Posted January 7, 2016 Share Posted January 7, 2016 Poszukaj na forum, były już takie tematy, musisz zmienić ROM. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarcinZm Posted January 7, 2016 Author Share Posted January 7, 2016 ale były takie tematy co do Redmi note 3? przepraszam, ale jestem nowym użytkownikiem Xioami i nigdy nie miałem do czynienia z MIUI. Co to jest ROM? Link to comment Share on other sites More sharing options...
leonov Posted January 7, 2016 Share Posted January 7, 2016 6 minut temu, MarcinZm napisał: ale były takie tematy co do Redmi note 3? Tak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts