PepePanDziobak Posted January 6, 2016 Share Posted January 6, 2016 Cześć! Mam problem. Mianowicie kupiłem ostatnio do mojego RN3 smartwatch od Sony. Wszystko ładnie, pięknie - łączy się, Smart Connect działa okej, ale problem pojawia się gdy chcę zainstalować aplikacje na zegarku. Po pierwsze nie mogę ustawić Google Play jako domyślną aplikację i rozszerzenia odpalają się przez stockowy App Store, po drugie pobrane rozszerzenia nie pojawiają się na zegarku. Jedynie aplikacje które tworzą skrót na telefonie pojawiają się na ekranie smartwatcha (Informer) Przeglądałem różne tematy dotyczące tego problemu, jednak żaden sposób nie pomógł (robienie kopii i przywracanie, nadawanie uprawnień etc.) Dlatego zgłaszam się do Was i mam nadzieję że mi pomożecie Link to comment Share on other sites More sharing options...
artur_star Posted January 6, 2016 Share Posted January 6, 2016 Zainstaluj app freeze i zamroź app store. Coś nie tak robisz skoro nie widzisz apek na zegarku, zobacz ten wątek https://miuipolska.pl/forum/topic/7367-sony-smartwatch-2-nie-dzia%C5%82a/ Te problemy występują tylko na Miui, na pozostałych romach nie ma tych problemów. Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
PepePanDziobak Posted January 6, 2016 Author Share Posted January 6, 2016 3 minuty temu, artur_star napisał: Zainstaluj app freeze i zamroź app store. Coś nie tak robisz skoro nie widzisz apek na zegarku, zobacz ten wątek Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka Właśnie robiłem to przez Link2SD i zadziałało. Dzięki wielkie za pomoc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZduneX25 Posted January 6, 2016 Share Posted January 6, 2016 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts