Jump to content

kamera do samochodu

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Jeżeli zostawisz włączoną kamerę w samochodzie, w którym temperatura znacznie wzrośnie (ponad 40 stC) to faktycznie traci trochę na ostrości.

Problem nie występuje w trakcie jazdy, kiedy to kamera faktycznie jest przydatna.

Yi_1462521005134.jpg

Yi_1462523847340.jpg

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 5 months later...
  • 2 weeks later...

A ja mam taką zagwostkę. Mam wersję chińską i podczas uruchamiania kamery wyskakują dwa komunikaty po chińsku, oba można zaakceptowac lub dorzucić - czy ktoś wie może, co tam jest napisane? Taka mała prośba do osób, które mają wersję eng - jeśli macie te komunikaty, przekażcie prosze czego one dotyczą :)

Druga sprawa - są problemy z nagrywaniem filmów alarmowych jeśli nie mam odpalonej aplikacji w kom - wtedy wyskakuje komunikat i finalnie nie nagrywa osobno tych 20 sek. Jak aplikacja działa, to wszystko jest spoko.

• 6 months later...

Cześć wszystkim,

ja mam taki problem. Kamerka nie wyłącza się po zgaszeniu samochodu (Ford Focus MK2), a nagrywa cały czas. Kamerkę mam podłączoną do Xiaomi Roidmi.

Czy tak powinno być? Jeśli tak, to czy nie rozładowuje to akumulator?

Dziękuję. 

Po wyciągnięciu kabelka USB z Rodmi po chwili kamerka normalnie się wyłącza?, na pewno tak gdyż nie posiada własnego wbudowanego akumulatorka, przyczyną jest gniazdo "zapalniczki" które  ma podłączone zasilanie na stałe mimo wyłączonego silnika - a jest tak w Focusach - elektryk powinien zmienić podłączenie kabelków w gnieżdzie by odcinało napięcie po wyłączeniu stacyjki

Edited by lucas7911
Mały błąd
  • Like 1

• mrosi locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...