lucas7911 Posted June 5, 2016 Share Posted June 5, 2016 Ok dziękuje zmiana na Eng się udała? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawel.sierzant.h Posted June 13, 2016 Share Posted June 13, 2016 ja kupiłem na banggood wersję cn ale mam po angielsku xP Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vatrax Posted June 14, 2016 Share Posted June 14, 2016 Czy ta kamerka ma czujnik ruchu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Obcy Posted June 16, 2016 Share Posted June 16, 2016 Nie ma czujnika ruchu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
swistak Posted June 21, 2016 Share Posted June 21, 2016 Wyczytałem, że kamera powyżej 30 stopni wariuje ( ostrość ) czy ktoś kto posiada potwierdzi ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Obcy Posted June 29, 2016 Share Posted June 29, 2016 Jeżeli zostawisz włączoną kamerę w samochodzie, w którym temperatura znacznie wzrośnie (ponad 40 stC) to faktycznie traci trochę na ostrości. Problem nie występuje w trakcie jazdy, kiedy to kamera faktycznie jest przydatna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endriu Posted July 9, 2016 Share Posted July 9, 2016 Wiecie co mnie wkurza w tej kamerze i wysokiej temperaturze? To, że wiele razy wisi sobie na kablu, ponieważ najzwyczajniej odkleiła się od szyby ;( Kilka razy już tak miałem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lucypher Posted July 11, 2016 Share Posted July 11, 2016 Każda przyssawka tak ma. Nie tylko od tej kamery. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xxmati96xx Posted July 13, 2016 Share Posted July 13, 2016 Dnia 11.07.2016 o 19:24, lucypher napisał: Każda przyssawka tak ma. Nie tylko od tej kamery. nie koniecznie, mam uchwyt od nawigacji i jeszcze nigdy się nie odkleił. Kupiony w supermarkecie . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Restier Posted July 14, 2016 Share Posted July 14, 2016 Wie ktoś może z jakich przyczyn wersja "international edition" jest niedostępna dla Polski w kilku sklepach? Tak jak tu np. KLIK Jest napisane " Not available for Poland..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
milenium17 Posted July 14, 2016 Share Posted July 14, 2016 Dlatego że u nas jest dystrybucja ich produktów. Kup CN version i zmień na angielski jak koledzy powyżej pisali. http://www.gearbest.com/car-dvr/pp_268947.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
martek993 Posted July 28, 2016 Share Posted July 28, 2016 Kamerka w wersji International dostępna w sklepie x-kom z kodem rabatowym "kierowca" za 299zł Link to comment Share on other sites More sharing options...
kriho Posted August 4, 2016 Share Posted August 4, 2016 Jaki macie teraz nr firmware? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vatrax Posted August 5, 2016 Share Posted August 5, 2016 0.08.xxx coś takiego (wczoraj instalowałem kamerkę w aucie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mala_Mi Posted January 6, 2017 Share Posted January 6, 2017 Mam problem z filmami nagranymi przez kamerę. Otóż przy próbie otworzenia ich na komputerze wyskakuje komunikat : nie można zregenerować pliku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
robsonx Posted January 20, 2017 Share Posted January 20, 2017 A ja mam taką zagwostkę. Mam wersję chińską i podczas uruchamiania kamery wyskakują dwa komunikaty po chińsku, oba można zaakceptowac lub dorzucić - czy ktoś wie może, co tam jest napisane? Taka mała prośba do osób, które mają wersję eng - jeśli macie te komunikaty, przekażcie prosze czego one dotyczą Druga sprawa - są problemy z nagrywaniem filmów alarmowych jeśli nie mam odpalonej aplikacji w kom - wtedy wyskakuje komunikat i finalnie nie nagrywa osobno tych 20 sek. Jak aplikacja działa, to wszystko jest spoko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rubtsovi Posted July 24, 2017 Share Posted July 24, 2017 Cześć wszystkim, ja mam taki problem. Kamerka nie wyłącza się po zgaszeniu samochodu (Ford Focus MK2), a nagrywa cały czas. Kamerkę mam podłączoną do Xiaomi Roidmi. Czy tak powinno być? Jeśli tak, to czy nie rozładowuje to akumulator? Dziękuję. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lucas7911 Posted July 25, 2017 Share Posted July 25, 2017 (edited) Po wyciągnięciu kabelka USB z Rodmi po chwili kamerka normalnie się wyłącza?, na pewno tak gdyż nie posiada własnego wbudowanego akumulatorka, przyczyną jest gniazdo "zapalniczki" które ma podłączone zasilanie na stałe mimo wyłączonego silnika - a jest tak w Focusach - elektryk powinien zmienić podłączenie kabelków w gnieżdzie by odcinało napięcie po wyłączeniu stacyjki Edited July 25, 2017 by lucas7911 Mały błąd 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts