dorodo Posted January 5, 2016 Share Posted January 5, 2016 Witam, mam taki problem ze ciągle synchronizuje mi się kopia zapasowa zdjęć Google. Trwa to już kilka dni bez przerwy. Niby w niczym nie przeszkadza, ale denerwuje mnie takie powiadomienie. Próbowałem wyłączyć tą synchronizację w ustawieniach, ale po krótkim czasie z powrotem samo się włącza. Czy da się jakoś ukryć to powiadomienie z paska statusu ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZduneX25 Posted January 5, 2016 Share Posted January 5, 2016 Masz taki mały znaczek jakoś 1,5 cm pod godziną (na sereenie) właśnie od ukrywania niechcianych powiadomień. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dorodo Posted January 5, 2016 Author Share Posted January 5, 2016 Właśnie nie da się bo jest zablokowane... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZduneX25 Posted January 5, 2016 Share Posted January 5, 2016 W takim razie nic nie zrobisz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dorodo Posted January 5, 2016 Author Share Posted January 5, 2016 No trudno. A wiecie może dlaczego tak jest ? Ze ta synchronizacja trwa już tak od ponad tygodnia bez przerwy ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
makovic Posted January 6, 2016 Share Posted January 6, 2016 Może masz tyle danych do synchronizacji (zdjęcia, filmy). Na dodatek ustawiona synchronizacja tylko po Wi-Fi (w Wi-Fi np stosunkowo wojny transfer) i rozwiązanie gotowe. Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
dorodo Posted January 6, 2016 Author Share Posted January 6, 2016 Wifi mam lte bez limitu prędkości więc szybko powinno się synchronizowac. A tutaj nawet w liczniku prędkości danych nic nie pokazuje że przesyła się jakis transfer... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts