Jump to content

Przechodzenie do następnej strony w tematach nie działa

skubi07

Recommended Posts

Czy tylko u mnie przechodzenie do nastepnej strony w temacie nie działa? Pokaże o co chodzi na przykładzie tematu odblokowania bootloadera, pierwsza strona ładuje sie ok, natomiast po kliknięciu następnej strony wygląda to tak

Przechwytywanie.thumb.PNG.a10e9b3136756b

jak widać po adresie przeskoczyło do następnej strony natomiast wczytywanie trwa i trwa i nic sie nie dzieje. Dopiero odświerzenie strony daje skutek i jest to co powinno być. Dzieje sie tak zarówno na ie jak i na chromie. Niestety innej przeglądarki nie używam. 

PS. ten dział wydawał mi sie najrozsądniejszy do napisania, jak zły to prosze o przeniesienie ;)

Ciasteczka wyczyszczone, w trybie incognito jest dokładnie to samo. Problem jest w każdym wątku w którym są podstrony. Na tapatalku nie ma takch problemów.

Edited by skubi07

Eh, nie chciało mi się pisać przez długi okres czasu, licząc że ktoś to naprawi... ale nie.

Miło że nie jestem sam ;D Cierpmy razem !

Jak wyżej, przejście na kolejną stronę skutkuje szarym polem "ładowanie"..... i tyle. Do śmierci może tak ładować. Nie wczytuje i już. 

Muszę wtedy odświeżyć przeglądarkę, i dopiero ładuje np. trzecią stronę. Ale przy czwartej, zabawa zaczyna się od nowa. Next page = Refresh -,-

System: 10.11.2 El Capitan

Safari 9.0.2

Cache wyczyszczone. 

Błagam o rozwiązanie tego... 

Ps. Może to mieć jakieś powiązania z Flashem/java ?

Zrzut ekranu 2016-01-09 o 14.59.42.png

Ja dodam tylko tyle. Forum korzysta z podobnego stylu (przynajmniej na to mi wygląda) co forum techinferno gdzie tam ten skrypt działa bez problemów. Wyświetla sie wczytywanie i po sekundzie jest nastepna strona bez przeładowania całej zawartości. ;) Może warto było by sie porozumieć z tamtejszą administracją, lub ewentualnie twórcą tego skryptu/stylu.

• 3 weeks later...