skubi07 Posted January 5, 2016 Share Posted January 5, 2016 Czy tylko u mnie przechodzenie do nastepnej strony w temacie nie działa? Pokaże o co chodzi na przykładzie tematu odblokowania bootloadera, pierwsza strona ładuje sie ok, natomiast po kliknięciu następnej strony wygląda to tak jak widać po adresie przeskoczyło do następnej strony natomiast wczytywanie trwa i trwa i nic sie nie dzieje. Dopiero odświerzenie strony daje skutek i jest to co powinno być. Dzieje sie tak zarówno na ie jak i na chromie. Niestety innej przeglądarki nie używam. PS. ten dział wydawał mi sie najrozsądniejszy do napisania, jak zły to prosze o przeniesienie Link to comment Share on other sites More sharing options...
glaedrem Posted January 5, 2016 Share Posted January 5, 2016 Hej, Wczoraj to było naprawiane. Wyczyść proszę cache. Jeśli problem nadal występuje, to czy losowo, czy też w każdym wątku? Link to comment Share on other sites More sharing options...
skubi07 Posted January 5, 2016 Author Share Posted January 5, 2016 (edited) Ciasteczka wyczyszczone, w trybie incognito jest dokładnie to samo. Problem jest w każdym wątku w którym są podstrony. Na tapatalku nie ma takch problemów. Edited January 5, 2016 by skubi07 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eragon Posted January 9, 2016 Share Posted January 9, 2016 Eh, nie chciało mi się pisać przez długi okres czasu, licząc że ktoś to naprawi... ale nie. Miło że nie jestem sam ;D Cierpmy razem ! Jak wyżej, przejście na kolejną stronę skutkuje szarym polem "ładowanie"..... i tyle. Do śmierci może tak ładować. Nie wczytuje i już. Muszę wtedy odświeżyć przeglądarkę, i dopiero ładuje np. trzecią stronę. Ale przy czwartej, zabawa zaczyna się od nowa. Next page = Refresh -,- System: 10.11.2 El Capitan Safari 9.0.2 Cache wyczyszczone. Błagam o rozwiązanie tego... Ps. Może to mieć jakieś powiązania z Flashem/java ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
skubi07 Posted January 9, 2016 Author Share Posted January 9, 2016 Ja dodam tylko tyle. Forum korzysta z podobnego stylu (przynajmniej na to mi wygląda) co forum techinferno gdzie tam ten skrypt działa bez problemów. Wyświetla sie wczytywanie i po sekundzie jest nastepna strona bez przeładowania całej zawartości. Może warto było by sie porozumieć z tamtejszą administracją, lub ewentualnie twórcą tego skryptu/stylu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MasaMasen Posted January 9, 2016 Share Posted January 9, 2016 (edited) Też tak mam. U mnie żeby przeskoczyło trzeba odświeżyć stronę. Edited January 9, 2016 by MasaMasen Link to comment Share on other sites More sharing options...
Numb Posted January 9, 2016 Share Posted January 9, 2016 Błąd z przeładowaniem strony był naprawiany. Dalej trochę to trwa, ale przynajmniej u mnie działa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
skubi07 Posted January 9, 2016 Author Share Posted January 9, 2016 No to jak widać nadal występuje i nie jest to jeden odosobniony wypadek Specjalnie sprawdziłem i przez pięć minut czekałem - nic sie nie stało Link to comment Share on other sites More sharing options...
korc Posted January 10, 2016 Share Posted January 10, 2016 No to ja też się dopiszę. Mam tak zarówno w pracy na chrome, jak i w domu na firefoksie. Już się nawet do tego przyzwyczaiłem Wysłane z MI 4W przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gravis Posted January 11, 2016 Share Posted January 11, 2016 Nie chcę zakładać nowego tematu, ale po przejściu na HTTPS:// przycisk "Przeglądaj" w menu u góry nadal przekierowuje na stronę bez https i jest klops. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeoRedfox Posted January 28, 2016 Share Posted January 28, 2016 I u mnie na Chromie pojawia się ten błąd, a o dziwo na Firefoxie działa normalnie bez problemu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
glaedrem Posted January 28, 2016 Share Posted January 28, 2016 Problem został rozwiązany. Przepraszamy, że trwało to tak długo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts